jonivlore ka zgjedhur tė mos pranoje mesazhe private ose mund ti jetė hequr e drejta e mesazheve private nga administratorėt e forumit. Prandaj, nuk mund ti dėrgoni dot mesazhe private anėtarit nė fjalė.
Te ēova mail shiko adresen e mailit .
jonivlore ka zgjedhur tė mos pranoje mesazhe private ose mund ti jetė hequr e drejta e mesazheve private nga administratorėt e forumit. Prandaj, nuk mund ti dėrgoni dot mesazhe private anėtarit nė fjalė.
Te ēova mail shiko adresen e mailit .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga daniel00 : 17-12-2009 mė 17:04
Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.
ti larte mi co dhe mua me mp![]()
Jane 224 adresa ne rapidshare ama , t'i ēova![]()
Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.
daniel00
Mi dergo edhe mu ne MP nes e ke kohe
U nisen , i marrshim te gjitha pa u bllokuar
Nje dvd e kam shkarkuar dhe jane aq informacione sa them pse jane pese dvd .
E ke ketu si plugin extract plus,per shkarkim.
http://www.adobe.com/support/downloa...jsp?ftpID=4048
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
rrofsh ti larte se kemi ca pune taniapo ishin pak
![]()
Po t'i shkarkosh me abonim rapidshare dhe me shpejtesi te mire te linjes per nja dhjete dite , i bie qe te kesh fitu 18 dollare diten lol .
Une s'po gjej kurajon t'i mesoj mer jahu se shkarkimi me kollaj ishte haha .
Keni account RS te gjith ju, me mire e merrni me torrent e leni per nja 2 jav.
Keyboard not found .... press any key to continue!
une kam linje shume te mire por habitem se deri tani afer me kan derguar mesazhe private te lutem provoje edhe nje here nese jo ateher me thuaji te kontaktoj me administratorin
Faleminderit
Krijoni Kontakt