Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    Po nese ve une 100 lajme
    Thaci beri pordhe
    Thaci lyen kepucet
    Thaci pret floket
    Thaci shfryn qurret

dhe te dalin keto temat e tua ne faqe te 7-t?

Hapen temat, po me karar, se behesh i merzitshem. Ose hap nje teme Thaci dhe mbushe me lajme per Thacin.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Nuk ju kuptoj? a nuk është rubrika shtypi i ditës? kjo që po sjell a nuk i përket shtypit të ditës? nese nuk jeni të interesuar mos u futni tek lajmet apo temat e tilla
    Mos e merr per te keq mirepo kur hapen temat ato pritet edhe te debatohen nga anetaret e tjere te forumit,keshtuqe nese hapen shume tema te shtypit te dites ku te njejtat tema i shohim edhe diku tjeter ne forum atehere anetaret e forumit nuk mund ti percjellin dhe te debatojne per keto tema.
    Zakonisht ne shtypin e dites postohet ndonje teme qe ka me shume peshe,diqka qe nxit debat.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Po nese ve une 100 lajme
    Thaci beri pordhe
    Thaci lyen kepucet
    Thaci pret floket
    Thaci shfryn qurret

dhe te dalin keto temat e tua ne faqe te 7-t?

Hapen temat, po me karar, se behesh i merzitshem. Ose hap nje teme Thaci dhe mbushe me lajme per Thacin.
    O burr nuk osht problemi qe sjelli lajme per Thaçin po ndegjom ti mua, mos u fut ne keto tema dhe kaq! sepse edhe sikur ti bëjë në një temë të vetme ty do të djeg

Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    O burr nuk osht problemi qe sjelli lajme per Thaçin po ndegjom ti mua, mos u fut ne keto tema dhe kaq! sepse edhe sikur ti bëjë në një temë të vetme ty do të djeg
    Mua me djeg vetem se sa her bej refresh dalim 10 tema te tuat te reja rresht dhe ato qe lexoj un zhduken brenda minutit. Beje nje per Thacin dhe mbushe me 5000 faqe. Ne thenca nje llaf, ptu te ma bej Thaci mu ne surrat.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •