suree mpelqe muzika gjithashtu edhe tekstett por kuptohet qe ka edhe me te mir
klejzi vetlla vet
suree mpelqe muzika gjithashtu edhe tekstett por kuptohet qe ka edhe me te mir
klejzi vetlla vet
e sigurte qe ka me mire kto bejne "rap" per dashnoret qe i kon braktis, kan bo konge "rap" edhe me at pallen qe drejto tironen, o zot po afrohet fundi botes!!!
Money Makes Man act Funny
WSF -mpelqejn shum ,plus qe i kan knu Tirones
amaro qeke prek shum ka kongt e WSF![]()
LoNcJa-N'Japoni
o-le-le firma
ec mo ne tironcat po i bojme qefin vetes me kto (wsf)po nuk kan qit pale se ca kongesh ,,pervec tirones edhe ,,ou cike cike,,te tjerat me duken kot fare ,,,nejse per rap nuk jena ne shqiptaret ,,,per rap ose hip hop jan vetem kinest e kosoves ato po, ke qef me i nigju ,,ne kena vetem 1 mr elvis, edhe ai u kput duke kopju muzike ,po si mer jauu duke kopju ngelem gjithe jeten ,,skalohet klasa gjithmone me te kopjume, duhet me e shtrrydh i cik ket rraketiken qe e kena bosh fare !!! nejse nejse bofshi qef i here edhe shnet e pare se tjerat vijne cik nga i cik !!!
"Mesazhi" me pelqen shume si kenge,teper shume.
"Dua te shoh dy syte e trembur,dua te puth buzen e cmendur dua te shoh dua te puth une ty si atehere.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Si shpirt jane wsf Edhe akoma mbeten njeshat ne shqiperi !!!
POthuajse gjithe kenget e WSF jan shum te bukura sidomos E gjithe Bota jemi 2 dhe Mesazh..
100%SHQIPTARE
I wrote ur name in the sky
But the wind blew it away
I wrote ur name in the sand
But the waves washed it away
I wrote ur name in my heart
And 4ever it will stay
Hi.
http://muzika.albasoul.com/album.php?&id=271Mqs po kerkoje kengen e tyre "Mesazh".....Degjo edhe te tjerat se jane shume te bukura.
"Gjithe bota jemi dy" Eshte nje nga te preferuarat e mia!!
Une i degjoj gjithe diten ne zyre...jo vetem ne mengjes...:-)
Peace, Ery
Postuar mė parė nga Tironce_Moderne
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 17-05-2005 mė 01:15 Arsyeja: gjuhe e huaj
Kam degju vetem 2 konge nga keto west...side...varja....jam icik mrapa lol. Ku rrin keto, ne shqiperi apo vend tjeter? edhe...ku mund te blej c.d...Postuar mė parė nga aida_83
hmmm kta jane si nje perzierje e NSync me milli vanilli, me ca tendeca pseudo-hiphop and oh yeah versioni shqiptarPostuar mė parė nga Tironce_Moderne
![]()
![]()
Krijoni Kontakt