Close

Rezultati i Sondazhit: Pro apo kunder vaksines ndaj virusit H1N1

Votues
52. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • PRO

9 17.31%
  • KUNDER

43 82.69%
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 61
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Ajo qe me habit me shume eshte fakti,qe ky grip u perhap me shume ne Usa se ne Ameriken e Jugut ku dhe filloi, si dhe ku kushtet shendetesore, ekonomike nuk jane te nje niveli.
    Ketu ka gisht qeveria e Amerikes. Ka investuar miliarda per kete vaksine dhe po perdor taktika qe t'u futi friken qe ti bindi njerezit te marrin kete vaksine. Nuk mund te marr nje vaksine e cila nuk eshte testuar. Eshte prodhuar brenda nje kohe shume te shkurter dhe pasojat qe mund te vine prej saj nuk dihen tamam. Duhet ta dini qe H1N1 ka rene dhe me pare ne Usa. Ne vitin 1976 vaksina kunder ketij gripi ka vrare me shume se vet ky grip. Nuk pritet qe kjo vaksine te jete me fuksionale. Viktimat e para nga kjo vaksine po fillojne te shfaqen, ose me sakte u shfaqen qe ne ditet e para te marrjes se kesaj vaksine. Efektet anesore parashikoheshin te ishin te rralla, por ja qe ekzistojne dhe kane ndodhur. Nuk mund ta lejoj veten familjen time te sherbejne si kavie ne duart e biznesmeneve.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 24-12-2009 mė 13:55

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Nuk mund ta lejoj veten familjen time te sherbejne si kavie ne duart e biznesmeneve.
    Plotesisht dakort me ty!!!
    Me vjen gjyna per ato qe e kane lene ne duar te tilla.

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Citim Postuar mė parė nga King_Arthur Lexo Postimin
    Greqi ka kaluar, ndaj qeveria ka filluar negociatat per anulimin e kontrates me nje kompani amerikane per blerjen e vaksinave.

.

kingu ... ti ne amerik un ktu spaskam marr vesh gja

PS: shendeti pa ilace nuk shtyhet eshte si puna e derrit qe e mer sheringen 1 kile e ca

kshu do behen dhe njerezit me ilace boll ma me shendete te plote do taxa dhe ministria e shendesise
    Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Citim Postuar mė parė nga Gjinokastra Lexo Postimin
    Cifutet bene 9/11 qe amerikanet te rrethonin iranin duke pushtuar afganistanin edhe irakun . Do besh edhe ti sulme terroriste tani meqe cifutet kane bere ashtu ?
    Natyrisht qe po ndryshe jemi jashte loje. Ja na NATO u futem pak te duket kjo?
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Citim Postuar mė parė nga *suada* Lexo Postimin
    Une duhet te bej vaksinen? Ne asnje menyre. Femije kam dhe nuk e mbys me duart e mia. Nuk keni te drejte juve te me keshilloni vaksinen. Ketu jemi per te shpjeguar e per te komentuar rrethanat.
    Perse duhet te ndjek keshillat e juaja?

Pike se pari, moret gje ''info'' qe kjo vaksine eshte e dobishme? Keni perqindjen e dijenise se cfare permban kjo vaksine? Duket qe jo.
    Pike se dyti per vaksinen duhen 2 vjet te bollshme per testimin e saj etc etc.
    Pike se treti nuk i injektoj helm femijeve te mi, niperve etc etc.

Ishalla nuk ju ndodh asgje nga vaksina.
    Ishalla them dhe une. Nese te ndodh ndonje gje (larg qofte)dhe nuk e bere vaksinen prape do thuash: Ah qe nuk e bera! Pune dreqi s'di c'te beje njeriu ne keto raste. Sidoqofte propabiliteti i efekteve anesore eshte jo aq trondites sic paraqitet.
    Inshurancat i kemi nice aq nice sa ke qef te vdesesh, kjo eshte USA, loje, nje loje e cmendur teorish dhe paranoisma te se ardhmes.
    Gezuar!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Vendndodhja
    ........
    Postime
    309
    Citim Postuar mė parė nga ARKIA Lexo Postimin
    Ishalla them dhe une. Nese te ndodh ndonje gje (larg qofte)dhe nuk e bere vaksinen prape do thuash: Ah qe nuk e bera! Pune dreqi s'di c'te beje njeriu ne keto raste. Sidoqofte propabiliteti i efekteve anesore eshte jo aq trondites sic paraqitet.
    Inshurancat i kemi nice aq nice sa ke qef te vdesesh, kjo eshte USA, loje, nje loje e cmendur teorish dhe paranoisma te se ardhmes.
    Gezuar!

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar mė parė nga ARKIA Lexo Postimin
    Gezuar!
    Gripin e kalova nuk e di nese e lexove me siper. Vaksina nuk mu nevojit as para se te kaloja gripin dhe as me tej. Me keq nuk do te jem sepse ato qe kane bere vaksinen nuk ja kane idene se cfare helmi kane futur ne trup, ndersa une jam si me pare, pa helm.

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Gripin e kalova nuk e di nese e lexove me siper. Vaksina nuk mu nevojit as para se te kaloja gripin dhe as me tej. Me keq nuk do te jem sepse ato qe kane bere vaksinen nuk ja kane idene se cfare helmi kane futur ne trup, ndersa une jam si me pare, pa helm.
    Edhe une e kalova gripin , pa pire AS PARACETAMOL(un mbusha ne aspirina ) !
    Kurse ajo do e mbaj VIRUSIN e deputeteve brenda vetes pergjithjeten !
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

Paqe me shqiponjat. Maska e Korbi999
    Anėtarėsuar
    08-04-2008
    Postime
    355
    Ah moj Saura!
    Pa helme thote!
    Credo mi, kemi helme ne ne trup sa nuk numurohen por, thuaj kete e quaj helm me helm se helmet qe hame perdite. Virusi ne fjale nuk eshte ndonje grip sezonal qe ne pak me te vjetrit nuk e kemi problem, se kemi marre tetraciklina e streptomicina per kuaj ne kohen e xhaxhit dhe jemi te mbrojtur edhe ne parajse nga viruset e zakonshme. Ky virus eshte nje i shpetuar nga vatha experimentale dhe nuk jemi te pergatitur per t'u mbrojtur. Keshtu mendoj .
    Te kemi nje vit te ri pa viruse!
    Gezuar 2010!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Korbi999 : 31-12-2009 mė 00:48
    Bese dhe hakmarrje.

Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068

Shyqyr qe e kalove gripin ti po andej nga lagjja jote nuk ka aq shume kokpalare se nga kjo lagjja ime. Sidomos kur ke te besh me popull shume gjate punes, eshte e veshtire te ruhesh nga viruset. Pastaj flasim per H1N1 dhe jo grip i thjeshte ketu.
    Larg gripi nga shqiptaret dhe sic thote prof. Korbi me siper vit pa viruse per shqiptaret!

Rakia shoke Rakia
    te shpetoje njerezia!
    Gezueshem!

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •