Close

Rezultati i Sondazhit: Pro apo kunder vaksines ndaj virusit H1N1

Votues
52. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • PRO

9 17.31%
  • KUNDER

43 82.69%
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 61
    yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Tani qe doli dhe gripi i dhise , nuk kam besim fare.
    Kundra !
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e [MaRiO]
    Anėtarėsuar
    29-01-2008
    Vendndodhja
    Ne Zemren e Asaj Qe Dua :)
    Postime
    1,127
    hahaha prit esht here akoma do dalin gripe te reja dhe nenproduktet e tyre gripi kafsheve shtepiake dhe ai i egersirave
    Kur e ke kėmbėn jashtė gremines ėshtė e lehtė tė japėsh kėshilla

i/e regjistruar Maska e pa-emer
    Anėtarėsuar
    26-09-2009
    Vendndodhja
    ne parajse--aty ku sje Ti
    Postime
    257
    kunder normal
    fotografia-hobi im

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Natyrishte nuk jam kunder.Une e kam bere vaksinen e kam mundesine nuk me kushton dhe me mbron nga virusi.

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    Citim Postuar mė parė nga alem_de Lexo Postimin
    Natyrishte nuk jam kunder.Une e kam bere vaksinen e kam mundesine nuk me kushton dhe me mbron nga virusi.
    lexo ketu ne kete teme:

http://www.forumishqiptar.com/showth...77#post2522077

i/e regjistruar Maska e agas
    Anėtarėsuar
    22-05-2009
    Postime
    258
    Sikunder gripi i derrit nje epidemi me mikrobe te sajuar ne laboratore per qellime te caktuara,edhe vaksina e prodhuar nuk jep efektin e duhur kunder ketij mikrobi.Jane deklaratat e guximeshme te ministres Finlandeze qe kundershtojne perdorimin e kesaj vaksine te prodhuar ne USA.Pervec pamundesise se efektit sherues 100% te gripit te derrit kjo vaksine con drejt sterilitetit moshat e reja,prandaj me e mira eshte te mos perdoret.
    Jetoni pėr Shqipėri dhe vdisni pėr tė.

N.Frashėri

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-10-2005
    Postime
    1,712
    Citim Postuar mė parė nga agas Lexo Postimin
    Sikunder gripi i derrit nje epidemi me mikrobe te sajuar ne laboratore per qellime te caktuara,edhe vaksina e prodhuar nuk jep efektin e duhur kunder ketij mikrobi.Jane deklaratat e guximeshme te ministres Finlandeze qe kundershtojne perdorimin e kesaj vaksine te prodhuar ne USA.Pervec pamundesise se efektit sherues 100% te gripit te derrit kjo vaksine con drejt sterilitetit moshat e reja,prandaj me e mira eshte te mos perdoret.

-------

Kam degjuar shum per ket vaksine por se ndikon ne sterilitet
    nuk besoj se kjo mund te jet e vertet por gjithqka po ndodh ka mundsi ne ket bote te hallakatur qe ka kaluar shumqka ne njifar idiotizmi te bizneseve kriminale

ka nji lloj lodhje dhe pasoja plogshtim ndikimi vaksina

sepse kjo vaksine esht menduar shpejt dhe muk esht e perkryer

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Edhe mjeku i i punes edhe mjeku im privat( Hausarzt) ma kane rekomanduar ta bej vaksinen edhe pse nuk jam ne grupin e te rrezikuarve,me imunitet te dobet.

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar mė parė nga alem_de Lexo Postimin
    Edhe mjeku i i punes edhe mjeku im privat( Hausarzt) ma kane rekomanduar ta bej vaksinen edhe pse nuk jam ne grupin e te rrezikuarve,me imunitet te dobet.
    Bravo!
    U informove para se te beje vaksinen? Pikerisht se nuk je ne grupin e te rrezikuarve perse te keshilluan ta beje? Nuk te bie ere kjo gje?
    Doktorri familjes si dhe shume te tjere e shkeshillojne vaksinen.

Ti alem e din si eshte bere vaksina dhe ku eshte testuar? E din ti qe per nje vaksine duhen te pakten 2 vjet?

Viktimat e vaksines h1n1
    Te parat viktima jane 4 gra suedese, te cilat hynin ne kategorine me rrezik per te marre kete influenze. Ato punonin si infermiere dhe jane vaksinuar.
    Vaksina permban merkur dhe squalene (nuk di si perkthehet ne shqip)
    Tashme jane me qindra te vaksinuar qe po shfaqin shume alergji nga vaksina.

Barak Obama thote qarte dhe mire qe nuk do te vaksinoje vajzat e tij!

Zvicer
    Nje burre pasi beri vaksinen, pas disa oreve vdiq (mosha 53 vjec)
    Nje gra 65 vjecare vdiq pas disa oreve qe beri vaksinen.
    I gjithe personeli i nje spitali, te cilet ishin vaksinuar, nuk arrinin te benin as 5 metra per te shkuar ne wc.

Il Belfast Telegraph me date 27/10/2009 referon qe siguria e programit te vaksinave u vu ne dyshim nga prinderit e nje djali i cili u shtrua ne spital pas disa oreve qe u vaksinua. Marie Fletcher kishte frike mos djali i saj Rhys 15 vjecar mund te vdiste. Rhys u shtrua me urgjence ne spital sepse manifestonte ngerrce dhe nuk arrinte te levizte gishtat e kembes, donte vetem te flinte, temperature te larte dhe dhimbje te forta te krahut.

Ky shembulli me siper qe solla eshte nje nder rastet e shumta ku te vaksinuarit me tej kane pasur shume probleme shendetsore te cilat shume here vene ne rrezik dhe jeten e te vaksinuarve.

Ps: shembullet te cilat permenda me siper jane marre nga gazetat dhe nuk jane frut i imagjinates time.

Mos u vaksinoni!

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

Citim Postuar mė parė nga Rev12 Lexo Postimin
    Meqe na eshte bere ceshtja e dites ky gripi i derrit mendova te hap nje sondazh per te marre nje mendim tuajin rreth vaksines kaq te perfolur si per mire ashtu dhe per keq. A jeni pro apo kunder vaksinimit. Une per vehte jam kunder kerkoj dhe mendimin tuaj...
    Nje vaksine me teper eshte mos degjeneroni imagjinaten me propagande.
    Prinderit tane kane bere vaksina per kuaj lol dhe nuk i gjeti gje.
    Une do ta bej Dec 21.
    Te gjithe shqiptaret kristiane duhet ta bejne, gjithashtu dhe ata qe jane duke u rikthyer ne kristianizem.
    Paqe!

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •