xfilos.. na sqaro meqe je gjys italiani.. cpo benet ne itali..
prap nje kriminel ishte kapur ne spital me armatim per te sulmuar berluskonin..
kush na e tregon me gjeresisht..?
xfilos.. na sqaro meqe je gjys italiani.. cpo benet ne itali..
prap nje kriminel ishte kapur ne spital me armatim per te sulmuar berluskonin..
kush na e tregon me gjeresisht..?
te them te drejten nuk jam shume i informuar se nuk i shoh lajmet, ne mengjes jam pergjumesh dhe nuk e kam mendjen.
Sa per temen ne fjale siē e thashe me pare, ia kam perseritur dhe ketyre kolegeve te mi qe u behet qefi per ate ēka ndodhi, qe ai akt ishte i shemtuar, madje u thashe qe thjesht fakti qe ata gezonin pse nje i ēmendur goditi kryetarin e shtetit, i mire apo i keq qofte ishte shenje jo civile nga ana e tyre.
Ai tipi tjeter kishte qene fans i Silvios dhe donte te takonte "premierin" ...
I kishin gjetur ne makine, ne garazhdin e spitalit, dy steka hockey dhe dy thika te ndryshkura. Divizioni perkates i policise italiane kishte hetuar dhe kishte dale qe ishte mbeshtetes i Berlusconit. Me pas e kishin lene te lire.
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Itali, grushta Berluskonit
O Zot sa tqmenen qe jane vetem grushta din tperdorin ata por per car keni shqelmat po revolja per car eshte prodhu he ?
Ky akt na deshmon se sot ne bote gjdo kush mund te beje qka te doje.
Kjo nuk duhet te jete keshtu, se rrall here njerezit ecin per se mbari.
Ndoshta me keto gjera njerezit po ja fusin shkelem liris, dhe po shkojn me deshire ne sistemin otoman.
Nese kjo do te kishte ndodh qe dikush ta sulmoj sulltanin, aj person ne qender te qytetit, do te ishte vene ne grepa, ( denim me vdekje ne menyre ma mizore) edhe ate pa asnje dilem.
========================
JU NJE HAP - PUNA DY...
Te ben pershtypje se ne kete teme , pro dhunes jane shprehur te gjithe antaret qe vijne nga kultura patrialkale(kosovare), si dhe nga antare qe jane te edukuar me nje fryme te edukimit komunist e qe i rrenmenja se jane ateiste.Vinre.Ne Itali, te gjithe njerzit e kritikuan agresionin dhe aq me teper politikanet e te gjitha rrymave.Ato ju tremben shume se rasti mund te perdorej per te krijuar nje klime te eger politike e cila do te sillte shkaterimin e Italise.Por ketu kemi te bejme me nje popull me vlera te edukimit te krishtere , vlera te cilat triunfuan mbi interest individuale te politikes ne interes te vendit.Kjo mungon ne Shqiperi dhe per kete une ja vej gjithmeone fajin edukimit.
Ua shtoftė Zoti inatin kėtyre italanėve !
Ky antishqiptar ka dorė nė marrėveshjen-draft tė ndryshimit tė kufijve tanė detarė me Greqinė.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga baaroar : 16-12-2009 mė 22:29
Nje mendim lidhur me S.B...e se cfar eshte ky antishqiptar..per ata qe nuk i japin rendesi kuptimit te fjales...dhe te mendimit......cfare eshte:e jo cfar duhet te jete o cfar mendojm se eshte.
ESHTE I KORUPTUAR......................................... ......................................JO
ESHTE I AKUZUAR PER KORUPSJON......................................... ................PO
ESHTE I DENUAR PER KORUPSJON......................................... ..................JO.
ESHTE MAFIOZ............................................ ..............................................JO
ESHTE I AKUZUAR PER MAFIOZ............................................ ......................JO...nga drejtesia.
Ne shtetet europjane ku ne mendojme se bejme pjese..po vetem fizikisht...se si mentalitet bejme pjese ne provincen e burundit:Ndahet nje opinion nga fakti;e ne nje shtet ku funksjonon fjala drejtesi...........nje akuze o nje fantazi nuk quhet fakt o gjykim.......dhe mbasi gjykohet...njerezit e mesojne se eshte fajtor o jo.
Kuptojn diferencen midis po-se dhe jo-se...e midis faktit e mendimit.
Italia Grushta Berlusconit
Me Sa Mora Vesh Une Nuk e Gishte Godit Me Grusht Po Me Nje Statuj Te Vogel![]()
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Nuk e di si po duron Obama pa ja dhene nje 'kompliment' me kete rast Berluskonit.
Me ja kthyer hakun, se jo per gje.
Krijoni Kontakt