Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 36
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    sepse je i semure , cope mishi me dy sy qe i rendon tokes kot se koti.
    do ishte me mire tipa si ty mos te egzistonin , sesa evgjitet apo zezaket te cilet ftyra jote na i urreka kaq shume.
    eshte nje kategori zezakesh qe jo vetem nuk urrej por edhe i dua,
    ngjyra e lekures nuk eshte i vetmi faktor per te percaktuar pekatesine ndaj nje rrace.

Une mund te jem dhe i semure, por i them gjerat ashtu siē jane realisht.
    Kurse per t'i renduar tokes, ke te drejte se jam shendoshur ca si teper kohet e fundit dhe jam ca i rende, por ekzistenca ime si TBHE (Terrestrial Biological Humanoid Entity) vlen po aq sa e jotja ne syte e natyres.

Problemi i ju moralisteve "humanist" eshte se keni ndertuar dhe bazoni gjykimin tuaj ne nje sere konceptesh si "e drejta" dhe "vlera" qe jane teresisht artifica te mendjes njerezore qe ka kohe qe ka dale nga binaret.

Nje gje eshte e sigurte, une nuk fsheh simpatite/antipatite apo dashurine/urrejtjen time ndaj dikujt apo ndaj nje populli me justifikime te kota.
    Prandaj dhe u shpreha qarte per temen, shume dakord qe palestina eshte viktime, izraeli eshte ai i keqi. Po kujt po i rruhet mer vlla.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 13-12-2009 mė 15:32

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Patjeter qe eshte viktime.
    Por nuk e di pse jam pro eliminimit te popullit palestinez,
    disa javgj arabfoles me pak nuk i bejne dem askujt.
    viva il RE

ES LEBE DER KÖNIG

ka ardhur koha qe ne si shqiptar te ndergjegjesohemi qe e vetmja e drejte qe duhet te na interesoje eshte mirqenia e popullit tone.
    Qe te diskutosh me bashkemoshatar te tu rreth dy popujsh apo vendesh te tjera dhe armiqesise midis tyre, nuk do te thote qe nuk te intereson mireqenia e popullit tend. Miopia "patriotike" fatkeqesisht eshte shume e perhapur. Ka disa njerez qe kane aq kapacitet mendor sa ta ndajne shapin nga sheqeri dhe mos te bejne "patriotin" vend e pa vend ku nuk ka lidhje fare me temen.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Qe te diskutosh me bashkemoshatar te tu rreth dy popujsh apo vendesh te tjera dhe armiqesise midis tyre, nuk do te thote qe nuk te intereson mireqenia e popullit tend. Miopia "patriotike" fatkeqesisht eshte shume e perhapur. Ka disa njerez qe kane aq kapacitet mendor sa ta ndajne shapin nga sheqeri dhe mos te bejne "patriotin" vend e pa vend ku nuk ka lidhje fare me temen.
    ke te drejte,
    ato dy rreshta ishin totalisht jashte teme.
    por te lutem mos me cito me, sidomos te besh komente mbi kapacitetin tim mendor, sinqerisht ke shume pordhe, mundohesh ti ngresh vlerat vetes duke tallur dhe kritikuar vazhdimisht te tjeret.
    Shendet dhe gjithe te mirat.

Nuk kam pse te te citoj me se kam gjera me me vlere per te bere se te merrem me dike qe nuk ka kurre mendimin e vete por vetem rri aprovon ata qe i duken me te mire se vetja.

Gjithe te mirat dhe ty!

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    eshte nje kategori zezakesh qe jo vetem nuk urrej por edhe i dua,
    E paramendoj se kush eshte ajo kategori ...lol....

ngjyra e lekures nuk eshte i vetmi faktor per te percaktuar pekatesine ndaj nje rrace.
    Edhe?

Une mund te jem dhe i semure, por i them gjerat ashtu siē jane realisht.
    E si jane gjerat realisht?
    Qe nje popull apo grup njerezish duhet te zhduket sepse ashtu ta ka enda ty?
    Kokebosh.

Kurse per t'i renduar tokes, ke te drejte se jam shendoshur ca si teper kohet e fundit dhe jam ca i rende, por ekzistenca ime si TBHE (Terrestrial Biological Humanoid Entity) vlen po aq sa e jotja ne syte e natyres.
    E per ate grup njerezish te cilet ti i permende ?
    Ekzistenca e tyre si TBHE , nuk vlen per syte e natyres?

Problemi i ju moralisteve "humanist" eshte se keni ndertuar dhe bazoni gjykimin tuaj ne nje sere konceptesh si "e drejta" dhe "vlera" qe jane teresisht artifica te mendjes njerezore qe ka kohe qe ka dale nga binaret.

Ah vertet?

1 deri ne 10 , sa injorant je ti?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    E paramendoj se kush eshte ajo kategori ...lol....
    lol, e pra ku te shkon menja mer dreq, batute e lezetshme kjo.
    Edhe?
    edhe hiē, ishte thjesht nje saktesim mbi rracat se meqe me akuzove se urreja dhe zezaket

E si jane gjerat realisht?
    Qe nje popull apo grup njerezish duhet te zhduket sepse ashtu ta ka enda ty?
    Kokebosh.
    nuk e mohoj qe nuk kam ndonje simpati te madhe per palestinezet, leqe nuk do kisha si ta mohoja, por nuk thashe se duhet patjeter te zhduken, thjesht qe nuk ma ndjen.

E per ate grup njerezish te cilet ti i permende ?
    Ekzistenca e tyre si TBHE , nuk vlen per syte e natyres?
    me duket se thashe qe ne syte e natyres jeta e ēdo kujt vlen njesoj,
    paēka se psh sipas teje une i rendoj tokes pra ekzistenca ime eshte e pavlere,
    dhe sipas meje ekzistenca e tyre eshte e pavlere, dmth, ka apo nuk ka palestinez nuk eshte se ketej ndryshon ndonje gje, kupton.

Ah vertet?
    1 deri ne 10 , sa injorant je ti?
    nuk e di, disa thone 1, disa thone 10, meqe jemi ne demokraci duhet ta hedhim me vote.

Me ben shume pershtypje qe me ke kaq zet me burr i dheut,
    pse, vetem sepse nuk i kam qef palestinezet, nc nc nc, jam shume i prekur sinqerisht,
    une personalisht dhe ne paēim patur ndonje debat ne forum te kam folur me seriozitet.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 13-12-2009 mė 15:53

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    lol, e pra ku te shkon menja mer dreq, batute e lezetshme kjo.
    Skam lexuar ndonje rresht tendin ne kete forum ku shpreh dashurine rreth zezakeve vecse sot. Allah Allah , edhe njerez si ty ndryshokan cuditerisht.
    lol

edhe hiē, ishte thjesht nje saktesim mbi rracat se meqe me akuzove se urreja dhe zezaket
    Ah dmth ti urren vetem jevgjit?
    ok

nuk e mohoj qe nuk kam ndonje simpati te madhe per palestinezet, leqe nuk do kisha si ta mohoja, por nuk thashe se duhet patjeter te zhduken, thjesht qe nuk ma ndjen.
    E ndryshove prape muabetin. Njehere thua qe je 'pro-eleminimit'' te palestinezeve , tani po na thua se jo patjeter ata duhen te zhduken.
    Njehere thua qe shqiptaret duhet te shohin interesat e tyre , e njehere na thua qe ca zezake ne vecanti i dashuroke tej mase.

sa vjec je ti?

me duket se thashe qe ne syte e natyres jeta e ēdo kujt vlen njesoj,
    paēka se psh sipas teje une i rendoj tokes pra ekzistenca ime eshte e pavlere,
    dhe sipas meje ekzistenca e tyre eshte e pavlere, dmth, ka apo nuk ka palestinez nuk eshte se ketej ndryshon ndonje gje, kupton.
    E sipas teje deshira jote eshte me FAIR sesa zgjedhja e natyres?

Edhe njehere .......sa vjec je ti?

nuk e di, disa thone 1, disa thone 10, meqe jemi ne demokraci duhet ta hedhim me vote.
    Akoma ke veshtiresi ne njohjen e kapacitetit tend?

Me ben shume pershtypje qe me ke kaq zet me burr i dheut,
    pse, vetem sepse nuk i kam qef palestinezet, nc nc nc, jam shume i prekur sinqerisht,
    une personalisht dhe ne paēim patur ndonje debat ne forum te kam folur me seriozitet.
    Very very ....very funny ...indeed

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Tema trajton: Palestine vs Izrael!

Nuk po merr historine e asnjerit prej forumisteve, si shembull.
    E vertete eshte qe te gjithe duam te shprehemi e kemi mendimet tona, por te pakten ne menyre serioze duke iu permbajtur subjektit e jo duke dhene mendime te kota, mbi rracen, ngjyren, llojin etj. Nqs nuk keni mendim qe i pershtatet, mos u pergjigjni. Faleminderit!
    La vita č bella...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    E sipas teje deshira jote eshte me FAIR sesa zgjedhja e natyres?
    e vetmja pyetje qe ja vlen te pergjigjem,
    ku thashe une qe deshira ime eshte me FAIR,
    thelbi i gjithe ketij muhabeti qe ti ose nuk po e kupton ose nuk do ta kuptosh, lexo postimin tim te pare dhe te dyte, eshte qe nuk dua te justifikoj me asnje lloj "argumenti" urrejtjen time.
    Nuk them qe kam apo jo te drejte,
    mund te jem njeri qe i rendon tokes kot, me injorance te nivelit 10 si the ti, apo ēa te doje qefi ty, thjesht shpreha nje ndjenje timen, qe dikujt i pelqen, dikujt i neveritet, dikush eshte indiferent.
    Per mua jane po aq gabim ata qe mbrojne izraelin ne baze te moralit apo ku di une, sepse e verteta eshte qe perdoret instikti per te vendosur se nga cila ane je, te tjerat jane thjesht justifikime te asaj qe ndjejme.

FAIR nuk ekziston, dhe as qe ka ekzistuar, njeriu ka ecur perpara me lufte, gjate gjithe historise njerezore, te gjithe popujt e kulturat historikisht kur kane patur mundesi kane pushtuar, kane masakruar, kane skllaveruar dhe kane asimiluar popuj te tjere.
    Arabet, amerikanet, anglezet, francezet, osmanet(ish mongolet), italianet, madje dhe Iliret luftonin mes tyre per nje cope toke me teper.
    Po te nisemi nga FAIR, ti dhe une nuk do duhet te ekzistonim sepse historia jone eshte rezultat luftrash dhe padrejtesish, vete ekzistenca jone eshte e padrejte.

shendet dhe ty se ēa kisha per te thene e thashe ne kete teme.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •