Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2008
    Postime
    55

Question Si ta vendos programin tim ne web per shitje?

Se pari ju pershendes te gjithve dhe kisha dashur tu pyes juve antare nje pyetje per arsye kureshtje, ndoshta eshte cekur ne ndonje teme tjeter por nuk gjeta gje.

Pyetja ime eshte: "A mundet ne ndonje menyre qe po e zeme se une kam krijuar nje program, e tash ate program kam nevoj qe normalisht ta shes dhe te fitoj para, por kete dua ta bej ne forme elektronike, pra dua qe ta postoj ne ndonje faqe interneti dhe nga downloadimet qe do te behen leket te shkojne ne xhiro logari. Eksizton kjo menyre apo eshte vetem nje iluzion imi.
    Me tregoni ndonje web site nese dini...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2006
    Postime
    459
    Citim Postuar mė parė nga jasmini Lexo Postimin
    Se pari ju pershendes te gjithve dhe kisha dashur tu pyes juve antare nje pyetje per arsye kureshtje, ndoshta eshte cekur ne ndonje teme tjeter por nuk gjeta gje.

Pyetja ime eshte: "A mundet ne ndonje menyre qe po e zeme se une kam krijuar nje program, e tash ate program kam nevoj qe normalisht ta shes dhe te fitoj para, por kete dua ta bej ne forme elektronike, pra dua qe ta postoj ne ndonje faqe interneti dhe nga downloadimet qe do te behen leket te shkojne ne xhiro logari. Eksizton kjo menyre apo eshte vetem nje iluzion imi.
    Me tregoni ndonje web site nese dini...
    Pėr kontrollim tė vlerės (a mund tė shitet apo jo) tė programit tė krijuar duhet tė bėhet testimi i saj do thotė duhet tė pėrdoren metoda tė caktuara pėr testim.Andaj njė pėrgjegje koncize nuk eksiston.Me fjalė tė tjera softueri yt mund tė ketė vlerė prej shumė milionave nė dollarė apo mund tė ketė 0 vlerė.Ajo nuk mvaret nga unė apo nga ndonjė forumist.Ajo mvaret kryesisht nga tregu:a ka ajo nevojė pėr produktin tėnd,ēka sjell tė re, a eksiston produkt i ngjajshėm nė treg, a ėshtė produkti yt produkt i ri apo kopjim tė ndonjė produkti eksistues etj , etj.Dua tė them nevojitet testim afat gjatė para se tė shihen rezultatet.Tė kisha kėshilluar qė sė pari ta shpėrndash falas "free" pėr tė testuar efektin dhe interesimin e tregut respektivisht publikut.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rrjeti : 13-12-2009 mė 10:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •