Close
Faqja 23 prej 47 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 462
    i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga elsaa Lexo Postimin
    O Homz djali a je a si je ? Mos bre po si i ke thon ēikes ashtu me zgjeru altarin per vello, a mos asht ajo e shnosh fort ( angleze hesapi ) e nuk e zen dera e kishes me hy mrena . hahahahahaha
    Hamz ngom mu , mos u marto edhe pak se vallai te tria komt me nji kepuc ka me ti fut . LOL . Bo qef sa je i ri .

Ne shqiperi gjanat kishin ndryshu boll fort si per mire ashtu edhe per keq , edhe lagja jote ish bo , si mos tvet . Nuk kish mbet asnjo i hajrit , kishin zan qytetin brodozhnica e kepeneku lol . etj etj .........

Hajde kixxxxxxxxxx bre hamz .

hahahahah trija komet me nje kpuce?

jo se kam angleze, dhe shume e shnosh nuk osht, une fundi i fundit te holl s'kam ce du une s'du me fjet me kronde se nuk jam edhe aq environmentalist hahahh....nejse mu ka kap disa here me e cu ne altar por po shofim i kam thon du me te cu ne fshatin ku une e kam prejardhjen, ne shipshan, na kishe nuk kena anej jom rahat edhe pak lol

na e kishin nzon qytetin bradozhnnica e kepeneki eh? lool kshu kam degju shum shok te mit, kthehen nga anglia shkojne ne bcurr e kthehen, pervec familjes se tyre e kune dajies qe shitke buk nuk njohin njeri tjeter hahahh

po ti ne Tropoje shkove me pa krushqin qe po ta zen baba apo cfare?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Homza : 16-11-2008 mė 09:25

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga maxhuni Lexo Postimin
    Pershendetje Per Gjithe TROPOJANET Ku Do Qe Jane ......

persh Maxhun, e mire se erdhe ne sofer....ty ka te kem mer?

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    o Hamzo a bash prej shipshanit ke ti a ? edhe atje do me e cue nusen ? Ani bash mire se ja bo dasmen me tupana se ju e kini zanat tupanin Edhe kur ta ndajsh diten bona za se noshta vijm dhe e tunim ate vend .

Sa qesha me Kunen se edhe une vetem ate pashe prej qytetit edhe Meleqen e lagjes tane . hahahahah

Ps. Hamza maxhuni o nesh mdoket
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Ju pershendes dhe kalofshi mire ne kete sofer!

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Citim Postuar mė parė nga Besoja Lexo Postimin
    Ju pershendes dhe kalofshi mire ne kete sofer!
    Beso edhe ne te pershendesim ty dhe mire se na erdhe ne sofer .
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga elsaa Lexo Postimin
    o Hamzo a bash prej shipshanit ke ti a ? edhe atje do me e cue nusen ? Ani bash mire se ja bo dasmen me tupana se ju e kini zanat tupanin Edhe kur ta ndajsh diten bona za se noshta vijm dhe e tunim ate vend .

Sa qesha me Kunen se edhe une vetem ate pashe prej qytetit edhe Meleqen e lagjes tane . hahahahah

Ps. Hamza maxhuni o nesh mdoket
    a ma pe Kune Dajien ahh? qysh ke bre pash zoten, sa me ka marr malli per at njeri, tana heret ma dhonke buken pa rend se ju doksha djali babes se mire hahahhh

na shipshani jena shpirt artist vlla, ma mire se na si bje kush tupanit a vjolines ne tan tropoj

hej, sme the mer per cka ke ne Tropoj? ka e ki dhondrrin qe ta ka gjet baba?

Meleqja? kush ke ajo mer pash zotin? lool

ILIR NĖ GEN Maska e flory80
    Anėtarėsuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzė Vjosės Kaltėroshe
    Postime
    1,531
    Pėrshėndetjet mė tė mira pėr tė gjithė Tropojanėt qė janė mbledhur rreth kėsaj sofre tė mbushur plot.
    Njė pėrshėndetje speciale desha tja dėrgoj Hamzės!
    EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Floro, mire se erdhe patriot, ktu gjithnje njerzit si puna jote mirpriten....

ca po thot Permeti jot?

ILIR NĖ GEN Maska e flory80
    Anėtarėsuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzė Vjosės Kaltėroshe
    Postime
    1,531
    Mirė se ju gjeta njėherė!
    Ju feleminderit tė gjithėve pėr mikpritjen. Pėrmeti mirė, qetėsi e madhe tani nė dimėr se tė rinjtė janė shpėrndarė si zogjtė e korbit gjithandej nėpėr botė, tė vjetrit janė mbledhur dhe qajnė hallet pėr varret e tė parėve qė po ua shkul hasmi e po i merr pėr varre ushtarėsh!

Ē'tė tė them mė shumė o Hamz vėllai!
    Halle halle kjo dynja, halli hallit nuk i ngja!!!
    EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    O Floro, po si ka mundesi qe varret e SHqiptareve te emrohen si varret e ushtareve grek mo burr, ka shtet, po mire spaska shtet ka Shqiptare qe jetojne neper ato zona?

Edhe halle bota ka plot, nganjeher me e mire te mires eshte ti lajme kto halle ne lum dhe te mundohemi ti harrojme pasiqe nganjeher zgjidhja nuk eshte ne duart tona.

Faqja 23 prej 47 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •