Pershendetja Sofra... Pershendetje dhe mysafiret e kesaj sofre.
Na falni per mungesat, por kemi qene shume te zene.
Tani eshte dera hap dhe mire se te vini.
Uluni zeni vend tju bej nga nje kafe![]()
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Sa m'ka marr malli per ato bjeshk ,per Valbonen ...
s'mahet men kur kam kon per here t'funit
Elssa heres tjeter do planifikojme pushimet ne te njejten kohe ...![]()
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
tropojanet jan nga me te dalluarit ne plackitje ne keto 20 vite..
kan plackitur toka qe mir e dinin qe sjan te tyret ..
kan plackitur objekte shteterore e cfar kan mujt..
kan zaptuar me dhune toka ne periferi te tiranes durresit vlores etj.
dallohen si kriminele e tutore vajzash ne itali e sidomos angli e gjetke..
gati cdo tropojan merr rrog ne shtet diku si polic diku si nepunes e cka mos.. plus kane dyqane e magaze e prona te plackitura ne keto qytetet kryesore..
horra te medhej paskishin qenė..
..
Aman ke lan shqiptaret pa share .... tropojan malok ,korēar i qelbur ,gjirokastrit m...vlonjat i ndryre ,ēam i pabese ,kosovar i trashe etjetj do me lol
njerez te mire ,te paster ,jo te djallezuar ..
si harroj ato pakot e here pas hreshme me arra ,geshtenja e kumbulla te thate mjalte ...deri tek ņorapet e leshit ,ngjyra-ngjyra me motive ,te ikte truri se sa bukur i punonin te vinte keq ti vishje ...![]()
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Pėrshėndetje Brari.
Nuk ėshtė mirė tė flasėsh nė kėtė mėnyrė nė shtėpin e tjetrit , nė rastin konkret Sofrėn Tropojane
Kėto karakteristika qė ke pėrmėndur unė i kam dėgjuar pėr Vlonjatėt, Fierakėt , Beratasit dhe njė pjesė pėr Laēianėt, kjo nuk do tė thot qė tė gjith jan kėshtu si i pėrshkruani ju
Unė vet jam Tropojane, vėllezėrit e mi nuk punojnė polic, prindėrit jan intelektualė dhe nuk kanė kryer asnjė nga ato vepra qė pėrmėndni ju. Opinioni pėr njė bashkėsi tė tėrė nuk pėrcaktohet nga individė
Nė tė gjith vėndin ekzistojnė element negativė me shumicė, ne pėrpiqemi tė pėrmėndim tė mirat e popullit tonė duke zbehur ato pjes negative qė na bėjnė tė ndjehemi keq para botės, e njėjta gjė vlen edhe pėr popullin tropojan apo vlonjat e me radhė
Secili pėr vete, Zoti pėr tė gjithė
Krijoni Kontakt