Kjo ishte si bicim shakaje, me qene se ra fjala tek pershtatja e Leberve ne Tropoje, dhe Tropojaneve ne Vlore. Toni permendi Uren e Mifolit, ne vitin 1997, ne kohen e trzirave, tek Ura e Mifolit ishte ngritur nje postobllok per te ndaluar trupat paramilitare (qe per hir te se vertetes ishin shumica Tropojane) dhe ata i pyesnin te gjithe udhetaret se nga ishin, dhe kishte dhe agjent te SHIK-ut, qe delaronin se ishin nga Vlora apo nga zonat per-rreth, dhe kjo patrulla aty doli me nje zgjidhje shume origjinale.
Ata ju kerkuan personave te dyshimte te shqiptonin "gjize, xhaxha, qepe, e fjale te tjera si keto, pasi dihet veshtiresia e Verioreve per ti shqiptuar keto fjale...
Qysh atehere ngeli si barsalete.
EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!
Pashe qe i kishin vu drynin sofres sime , u mundova ta hapja me cels kopil po nuk boni pune as me leve jo su hap . Si duket nuk kemi pagu qerane prandaj na e kane mbyllur .
Thashe te hap nje teme tjeter , shpresoj kete mos te ma mbyllin sepse do ja paguaj qerane ne dore per nje vit![]()
Mire se vini ne Sofren tone . Mos nguroni nuk eshte ftofte kam ndez oxhakun .
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
aMLe mire se erdhe e para ne sofren tone . Per dreke do ju gatuaj dicka tradicionale.
mi piace e di vet detyren e tij nuk ka nevoje tja them . lol
oxhakun e ndeza me ca shkarpa qe ishin ne oborr , por na duhen dru akoma se do thajm mishin .
Pastaj cfare zjarri tjeter do ndezim bashk ne mo , ti thuj te fikim jo ta ndezim se ndez eshtehahahahah
nga frika, u bera trim...!
nga frika, u bera trim...!
Mire se te gjetem , per ftohte mos pyet, se vetem une te vuaj nga i ftohtiMire se vini ne Sofren tone . Mos nguroni nuk eshte ftofte kam ndez oxhakun .![]()
Pershendetje !
Jeto sot se neser nuk i dihet
Krijoni Kontakt