Close
Faqja 17 prej 47 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 462
    i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga ^AngeL^ Lexo Postimin
    hahahah jo jo une nafaken e kam ktu se kam gjet atje,,po noshta ty te ec fati atje edhe ku i dihet mer ma shume se nja se je shume marakli.
    ca po do me dite per Albanien / Tropojen,,, du me ta thene i fjale por ktu i lexojne edhe tjeret edhe mvje pak inati, kshu qe po e lej per nje here tjeter pershkrimin,, po si ishte ba maaaaaaaaaaa ja ka dh,i tirones.
    a mkuptoveeeeeeeeeeeeeeeeee
    hahahahah tash me ki shti me te pyt per me gjat, mu bo fiksim na thuj re si ishte bo na thuj, edhe tirones ja paska merrdhi eh? najs najs

ehhh kot nuk kan thene kofsh i keq per me nafake, une i mire qellova i mire dreqin :P

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Pershendetje sofra .

Hamza ........................... ma mire spo flas hic

Angel ku je ciko , mos derr rrugave shume se ke me bo pajen .
    a do me na thirr ne dasem ?
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    po te ftoj nvend te dhendrit se e kam perzene,hajde ti,,po ndoshta me ndrysho mendja :PPPPPPPPPPP
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    po te ftoj nvend te dhendrit se e kam perzene,hajde ti,,po ndoshta me ndrysho mendja :PPPPPPPPPPP
    hahahhah Angel ka kohe qe te kam thane , mos me ndro me gjithkon

Pse e perzune ?
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    persh kto dyja siper e gjith sofren mare, oksigjen po prodhon kjo sofra jone per gjith forumin vallai, shum te mire jena.

angel.....a je ka don me ta ble nje lavazh per ditlindje me?

Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    ahahahahahaha Hamza noj biznes tjeter ofron pervec lavazhit?

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    ahahahahahaha Hamza noj biznes tjeter ofron pervec lavazhit?

naj biznes tjeter eh? hehehehe po mor gjona qe rregullohen.,

po thash smet Tropojan pa lavazh ne Londer ta jap njo temin qe so ka me ece puna mire ne te, dhe qe me rrehen polaket me shkoqen, no i like to wash the back of the car, no i like to wash the front of the car----ngela gjith kohen duke break up Polish fights---i threat them---i give u no lunch money today, no dhuna hahahahahha ka te forta per ZOtin.

Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    entertaining ahahahahahahahah what a threat qe ju boke,,, te pakten a te marin vesh.
    pash zotin mos hyni ne gjyna me ata njerz se so mire, ju makeni fun but think if it was u, that's what i tell my Bro too.

ani ate lavazhin qysh e lam, a po e shet e jepmi lekt sa ban se nese ska pune ma mire me shit.

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    entertaining ahahahahahahahah what a threat qe ju boke,,, te pakten a te marin vesh.
    pash zotin mos hyni ne gjyna me ata njerz se so mire, ju makeni fun but think if it was u, that's what i tell my Bro too.

ani ate lavazhin qysh e lam, a po e shet e jepmi lekt sa ban se nese ska pune ma mire me shit.

u joking with the threat, but i tell u, this is the most effective threat u can do to polish people, no money for lunch today

edhe une e vllai jot skena faj qe polaket i bojne fmine edhe skan me ca me i majt.....the offers that i get from polish new starters, take me to work i wash cars with little soap, not like the other guys u useing too much soap hahahaha

persh vllaun tond se e paskam koleg, edhe thuji duhet me i rrit cmimet pak se sjena ka bojm kurrgjo.

Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha o kuku sa kam qesh, little soap, sa gjyna.

ma mire shtojauni rrogat polagve se noshta ju nimon zoti nga e mira dhe ju ec biznesi, se gjyna me punu tan diten per 30 or 35.
    vllau jem o kan me pushime qysh nja 3 muj se ka ndejt ne albania tu nimu edi ramen me ndertu tiranen DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ani qysh e le per qat lavazh?

Faqja 17 prej 47 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •