Persh Derjans patrioti, mire se na erdhe ne sofer.
hejj a kape naj taksi ksaj vere a jo?![]()
Persh Derjans patrioti, mire se na erdhe ne sofer.
hejj a kape naj taksi ksaj vere a jo?![]()
Sofra e tropojanve qe kane populluar tiranen eshte kjo,apo e atyre qe kane mbetur ne tropoje?
Sdi gja per dite une ciko se nuk me kalxon kush se kujtojne se po kaj ahahahahahahahaha, ka baj shaka
Hamza u bane ti me shku ne holiday,po ti kot e ke mor burr se kur te shkosh ti ka me tu prish koha
Medina Kudo qe te jemi ne Tropojanasit e bejme tropoj "to fit in" edhe rendesi ka qe "we carry Tropoja within out heart", edhe ketu dhe dere ne Hene Tropoje e bejme,tani si ne tropoj tamom nuk eshte sepse atje eshte me mire por rendesi ka qe ikim her pas here dhe e shohim edhe kenaqemi.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
ANgel.....koha bohet mu"t, ama do shkoj a mos po kam nafake edhe une sikur ti
sna the naj gjo per tropojen bree
Ncncncncnc Sa Pa Fat Qė Jam :@ Hapet Teme PėR Sofren Tonė Dhe Un S~Jam KėTu .. Po Hajt Ma Se NA Thomė : Ma Mirė Vonė Se Kurr.RRespekte PėR GJithė Ju Patriota/e.Sofra TROPOJANE Ka Qėnė ėshtė Dhe Do Tė Jetė Sofra 1.
TROPOJA The Best Of The Best
hahahah jo jo une nafaken e kam ktu se kam gjet atje,,po noshta ty te ec fati atje edhe ku i dihet mer ma shume se nja se je shume marakli.
ca po do me dite per Albanien / Tropojen,,, du me ta thene i fjale por ktu i lexojne edhe tjeret edhe mvje pak inati, kshu qe po e lej per nje here tjeter pershkrimin,, po si ishte ba maaaaaaaaaaa ja ka dh,i tirones.
a mkuptoveeeeeeeeeeeeeeeeee
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Krijoni Kontakt