- nje Nga Mrekullit Me Te Bukura Qe Ka Krijue Zoti Ne Tropoj Eshte Valbona Kalteroshe ,eshte Nje Dhurat Nga Zoti Jo Vetem Per Tropojonet Por Per Gjithe Shqiptart
- nje Nga Mrekullit Me Te Bukura Qe Ka Krijue Zoti Ne Tropoj Eshte Valbona Kalteroshe ,eshte Nje Dhurat Nga Zoti Jo Vetem Per Tropojonet Por Per Gjithe Shqiptart
mos i beni shume reklame valbones shoku se do vije harri lena andej nga veriu dhe do tjua betonoje tere brigjet e valbones sic ka bere ketej nga jugu,prandaj rrini se mire jeni ju dhe brigjet e valbones,jeni te paprekur akoma.
PERETH FLAMURIT TE PERBASHKUAR ME NJE DESHIRE ME NJE QELLIM
halooooooooooooooooooooooooooooooooooo
si jeni more,a jeni mire......mire une qe kam ba mungesa se isha ne shqiperi per 1 muaj po ju pse keni bo mungesa?
a jeni mire a ju ka mundu vapa ic?,plasshi tan ishalla ju ka djeg dielli![]()
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
o ANgel mire se na erdhe bre, edhe ky muji qe na ke ike ti ka qene muaji me i trishtushem ne sofren tone, ishalla spo na bjen me na ike prap
ishe ne Tropoj a jo, si kalove andej, dukesh qe je knaq.
Pershendetje sofra .
^AngeL^ mire se te ka pru zoti . Shyqyr qe erdhi ti bijo se sofres ja vun drynin e per pak ken ka e japin me qera si sofren e lebasanit , vec se nuk e mori kush .
Si kalove ne shqipri , po Tropoja si ishte , na trego cdo gje per atje .
Edhe i her mire se u ktheve![]()
Hamzo tradhetare une pse ?
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
dije qe kjo eshte hera e pare qe po te lakmoj qe kur te njoh
qeke knoq mer, si u dukt Shqieria andej, po fushkrrujen amanet si ma le
na trego mer naj gjo te bukur qe ke pat shansin ta jetosh ne kte holiday, plus na trego per Tropojen ca te dish ti.
na mire kena ken, edhe ti mire se na erdhe, na ke mungu gjithve.
ahahahahahahahahahahahahah
Vallai ca me ju than. gjithcka mire, rushi e kshtajt sken ba hala as do tjera, po kto qe i pata fiksim une.
Fushkruja mire u duk ,Saranda edhe ma mire Tropoja ma mire vec.
une jam Fiju tash duhet me i ba hyzmet burrit moj Elsa edhe te takon ty me na ba hyzmet tash e mrapa.
per hajr me koft ishalla
edhe mu mpat mar malli shume per ju per qata erdha 8 dit para mu desh me pre bilet te re se u merzita {demek per ju po nfakt per dika tjeter}
Krijoni Kontakt