Se pari pershendetje per te gjithe forumistat .....jam nga kosova.....mosha 30 vjet....statusi i pamartuar.....
shpresoj qe do kalojme mire se bashku.....
Se pari pershendetje per te gjithe forumistat .....jam nga kosova.....mosha 30 vjet....statusi i pamartuar.....
shpresoj qe do kalojme mire se bashku.....
Mire se erdhe,po ti paske ardhur qe nje vit e gjysem gadi,nejse ne Shqiptaret e kemi ves te vonohemi![]()
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
mire se te gjeta ashtu eshte jo kam ardhur po jam regjistru e me hy jo tybe rralle veq qe me vini mesazhe nga forumi na ka marre malli hahahahha
toni54,mire se erdhe dhe kalofsh mire ne f.sh
Mirese ke ardh!Kalofsh bukur ketu,edhe pse je ma i vjeter se une.![]()
Don't spend time beating on a wall, hoping to transform it into a door.
mire se erdhe toni 45....
kalofsh bukur ketu....
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Mire se ke ardhe para ni viti toni. Kalofsh bukur!
AUTOCHTHONOUS
flm kriko e mire se ju gje edhe juve ketu......
flm numer 5 e mire se ju gje edhe juve e sa per moshe se di une se sa jeni ju sidoqoft respekt per te gjithe....
flm tetovarja e shpresoj qe te kalojme te gjithe mire ketu......
flm anita per mirseardhjen e par nje viti jam regjistru se tybe as vet se kum shiku se kur jam shume me mire e paski vrejt hahahahah po te spjegoje diqka qe ky jam nje me kete nike e skam qene kurr ketu besoj qe ska nevoje te sqaroje me shume.....flm te gjitheve per mirseardhjen.....
MIr se erdhe ne forumin Shqiptar..!
Mir se erdhe Tono!
Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar
Krijoni Kontakt