Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4

Tema: Urimet

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anėtarėsuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251

Urimet

Marrim urime per ditlindje, per festa, per plotesimin e asaj qe duam per momentin nga njerez te ndryshem. Por shumicen e ktyre robve i njofim shum pak, ose si njofim fare, ose i kemi pas njoft dhe kemi kohe pa fol me ta...

Kur urimi te behet nga nje njeri i afert qe me te vertet i ndjen fjalet e tyre ne shpirt... Po nga njerzit e tjere qe vetem i thone sa per te lare gojen???

O kam rrjedhur une, ose kjo eshte hipokrizi e mirfillte...

Jepni mendimin tuaj per kte fenomen!
    Really Dude... Get A Life!!!

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Mendoj qe nuk eshte per tu pare ne nje kuptim aq te ngushte me kendveshtrimin e adoleshences qe idealizon dhe i kerkon marredheniet , relatat , komplimentet me kuptime siperore , qiellore .

Pse mos ta mendosh se tradita e urimit te sjell me prane njerezve ne menyre qe megjithese pa i njohur shume , te lejon te jesh e sjellshme dhe te tregosh anen me te mire tende . Qe le te jete agape , dashuria e pakushtezuar ndaj te afermit si njerez qe jemi . Eshte nje ndjenje qe fshihet aq shume sa te thuash qe kemi turp te shfaqemi si njerez por duhet te sillemi egersisht per te pasur fjale te bukura e komplimenta per nenshtrim dhe servilizem . Kenaqsia ketu nuk vjen prej tyre por prej shtypjes se tjetrit e cila ne vetvete eshte nje deshire agresive e cila nuk te shperblen me asgje te vlefshme ne fund te fundit sado te te jene sjelle keq me pare .

Nuk jam aspak per formalizmin mondan te llojit te urimeve pa fund ndaj njerezve qe nuk u deshiron asgje . Por thjesht vijne festat , le ta hapim nje dite ne vit zemren e le te jemi paksa vetvetja ne morine e diteve qe kalojme duke bere llogari , ironi , replikash e hatermbetje pa fund .
    Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anėtarėsuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Po mu sme nevojiten urimet e dikujt, qe sia ka idene se per cfare me uron, qe po uron thjesht sa per kalu rrallen, sepse morri vesh qe paska ditlindjen, qe ndoshta sia ndjen fare per ate qe me uron ose ndoshta do te kunderten e asaj qe uron.

E thashe edhe me siper, presim e japim urime te afertve qe me te vertete na e ndjen tiu themi ata fjale, qellimi i urimit tone eshte dashamiresia e tjetrit. Idea qe pas nje urimi, do me harroje ftyren e si intereson a marr fryme apo jo, me ben qe mos te du ti degjoj fare kto lloj frazash, qe vijne nga njerez qe ne moment te japin nje buzeqeshje deri diku tallese, e mbrapa krahve thone, me plasi mu se ca i ndodh asaj apo se ca ben....

Kjo me ben te emertoj nje fenomen te tille hipokrizi...
    Really Dude... Get A Life!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    o adaes une per vedi ketu ne forum ju jap urime te gjitheve nga dashamiresia se dhe pse s njoh njeri prap du me i pa mire e ma mire te tan
    edhe ata qe i kam kundershtare si tifoza ku mund te kena nej debat te vogel prap i uroj nga zemra .
    ato buzeqeshjet qe thu ti i kam provu ne shpine une dhe duke ken i sinqerte e naiv kam met i bllokum keshtu si jam
    e uroj qe sa ma pak te ekzistojne te tille njerez qe e kane shpirtin e zi
    JO SEKS PARA MARTESE

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •