Gostivari_usa:
Buhari per mendimin tim mund te kete pa ne ender kush e di se cilin njeri, mund te kete pa stergjyshin e tij kur ka qene gjalle dhe kur Buhari ka qene femije 3 vjecar. Mund te kete pa ndonje njeri qe ka takuar rruges , mund te kete pa ndonje shok te femijris, dhe keto i ka ngateruar me Profetin A.S.!!!
Kjo endra e Buharit i ngjan njelloj si endra e Konstantinit, nga jo besimtari me i madh, Konstantini shef nje kryq ne ender dhe behet besimtari me i madh i krishterimit, biles eshte pergjegjes per unifikimin e Bibles!!!
Kush i doli ne ender Konstantinit?!! Isai A.s. ose djalli ?!!!
Nqs se djalli nuk mund te marri pamjen e profetit A.S. atehere djalli nuk mund te marri as pamjen e Isait A.S.!!!
Une nuk e shikoj te arsyshme qe te besohet nje njeri se ka pa nje njeri tjeter ne ender qe ka jetuar 250 vite para tij!!!
Njelloj sikur me dale une sot dhe te them se kam pa Xhengis Kanin ne ender, nuk da te them Napoleon Bonaparten sepse per te kemi fotografi te tij sot e kesaj dite.
Dhe ti Gimi dhe te gjithe te tjeter qe me sulmoni mua se une paskam qene kunder haditheve e ku ta di se cfar , ta keni te qarte se GV_USA eshte mbrojtesi me i madh i haditheve ketu, MA I MADHI me garancion!!!
Dhe jo vetem i hadithe por edhe te personalitetit te profetit A.S.!!!
Ju aq shum te qoruar jeni sa qe nuk doni te pranoni se midis haditheve ka kontradita!!! Kur folni kunder Bibles, gojen e keni plot duke i permendur kontradita e Bibles, por kur folim per hadithet, aty nuk ka kontradita edhe pse kontradita ka me tonelata tek hadithet!!!
Rast konkret psh mosha e Aishes R.A, kur eshte martuar me profetin!!! Disa hadithe thuajne se ka qene 9, ca te tjere 11, ca te tjere 14 dhe ca te tjere te pakten 18 ose ma shum!!!
Ca vjecare ka qene Aishja , dhe te gjitha keto n umrat e ndryshem per moshen e saj, a paraqesin kontradita tek hadithet ose jo?!!!
Nqs se jo, atehere as ingterpretimet e ndryshme Biblike nuk jane kontradita qe folin psh per ushtrine e Sulejmanir A.S.!!! E di se ne nje pjese te
Bibles thuhet se ka pasur 4000 ushtare qe ne nje pjese tjeter thuhet se ka pasur 40000!!! Nqs se nuk ka kontradita tek vitet e Aishes atehere edhe kjo me lart qe pernda lidur me Biblen nuk eshte kontradite.
Me Respekt
GV_USA
Krijoni Kontakt