Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 13
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-02-2009
    Postime
    123

diskutim i hapur.te gjithe mund te japin mendime

si pas mendimit tuaj,sili sektor i ekonomise duhet kete perparesi ne shqiperi dhe pse.
    sektori I (bujqesia,blektoria,bletari,pylltaria etj)
    sektori II (industria,ndertimtaria etj)
    sektori III (sherbimiet,turizmi etj)
    jepni mendime te argumentuara

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    A mos e ke pasur detyre ne shkolle kete teme e ?

Sdq perparsi duhet te kete industria per mendimin tim , pasi sjell kapitale dhe vende pune , ndertimi eshte i ekzagjeruar dhe duhet frenuar brenda urbanistikes dhe vlerave te tradites shqiptare ne menyre qe te kemi turizmin e zhvilluar me trashegimine kulturore si nje perfaqsim te identitetit tone me ane te vlerave .

Ne ē'menyre behen sherbimet pjese e ekonomise ?

Mos e ke fjalen qe duhet te behet sherbimi shendetsor privat ? Jo nuk jam per shtet ultraliberal po per shtet social .

Pyjet duhen mbjelle ne shume vende qe jane shkaterruar dhe te kthehen ne parqe , ne menyre qe te investohet per te ardhmen se kam pershtypjen qe vetem prihen dru .

Ja mbaroi detyra jote e shpise .

Mirupafshim .
    Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-02-2009
    Postime
    123
    jo nuk eshte detyre kaq e thjeshte kjo.dua qe cdonjeri prej jush qe lene komente ktu te mbrojne nje sektor,dhe te japin argumente pro per sektorin qe mbrojme dhe kunder per dy sektoret e tjere.
    psh un mendoj se shqiperia ka kushte mjaft te favorshme per zhvillimn e bujqesise, sep[se ka toka shum pjellore, kushte klimatike gjithashte jane te favorshme,hidrografia etj. nersa industria kerkon shum investim ne fillim,shkakton ndotje te mjedisit,e probleme te shumta.turizmi ne shqiperi me shum zhvillohet ne vere,ndersa pjesa tjeter e vitin nuk ka shum turiste,pra edhj kjo nuk eshte nje e gje e mire.
    tani ne kete menyre mund te diskutojme

o rrogozhinso..or ti tunxh,

..ti kerkon mendim te argumentuar..dhe mendimi i argumentuar te lodh..
    dhe per kete arsye s'do te keshe ketu shume mendime te argumentuara.
    Zhvilloje temen si nje mendim te lire dhe do te keshe diskutime dhe debat..p.sh. dhe nga une qe dij vetem kete qe Shqiperia eshte nga te pakta vende ne bote qe ka shume prane njeri tjetrit, aq prane sa veshtire e gjen ne vende tjera,..e din ti o rrogozhinso se cfare..turizmin malor dhe turizmin detar..aq afer sa veshtire ti gjesh kaq prane ne vende te tjera..qe do te thote turizem gjate gjithe vitit..or ti tunxh

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-02-2009
    Postime
    123
    avash ti o shoku.nuk te detyroi nanji qe te lesh komente ktu ok?mbaje pak gojen

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    sektori II (industria,ndertimtaria etj)
    ky eshe sektori themelor ku qeveria duhet te punoj per te ndertuar te ardhmen!!!!
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

Citim Postuar mė parė nga rrogozhinsi Lexo Postimin
    avash ti o shoku.nuk te detyroi nanji qe te lesh komente ktu ok?mbaje pak gojen
    ..nese te kam lenduar me fal. Kam shume deshire te bej pak humor ..por nuk kam aspak deshire te lendoj te tjeret. Meqenese je lenduar dhe nuk ndjehesh komod ..edhe nje here me fal dhe ke lejen time qe ti kerkosh moderatorit ta fshije ate postim.

..por qe je tunxh, tunxh je..ate mbaje!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Unė jam pėr sektorin I (bujqesi,blegtori,bletari,pylltari etj)

Kjo ėshtė fusha qė do tė jepte mė shumė mirėqėnie pėr shqiptarėt dhe nuk ndot mjedisin.

Shqipėria ka klimė tė pėrshtatshme pėr kėtė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-02-2009
    Postime
    123
    lini naj koment te shpejte se do te me ndihmonit shum neser...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-03-2008
    Postime
    208
    Nese ki tendence per zhvillim duhet nisur nga resurset qe disponon vendi.
    Nese nuk ke lenden e pare atehere edhe fitimi do te jet me i vogel..p.sh.ne Shqiperi me leverdi ka nga sektori 3,qofte turizmi detar, malor dhe arkeologjik(historik), pastaj vijne tjerat sipas mendimit tim...

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •