F-I ti mos hy andej se ke me na be lemsh Eshte chat normal
Jeto sot se neser nuk i dihet
Postuar mė parė nga Force-Intruder Eko qeke tu fol nga eksperienca me ca shof... Mire pra po e le Normale ka eksperienca e pranoj Gjithsesi flm qe e vlersove ate qe thashe hahahah Postuar mė parė nga Linda5 Pse un ēfar jam .........kom mor pra treēerekun nga Skrapari Po hecccccc mi se me cmende se kam mush dhe goten e rakise po te prete lol
S |< R /\ p /\ |_ | Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Postuar mė parė nga Izadora F-I ti mos hy andej se ke me na be lemsh Eshte chat normal Ty izi mduket sikur ta ka qefi po sta mban .....
Postuar mė parė nga EkOnOmIsTi Ty izi mduket sikur ta ka qefi po sta mban ..... Lol me hy une atje nuk luj me prej karrigeje, keshtu e kam nje shanc te c'mpi kembet + Ndihem me e sigurt kur ka shume njerez rreth e perqark
Postuar mė parė nga Izadora F-I ti mos hy andej se ke me na be lemsh Eshte chat normal Me kete insinuon qe une nuk jam normal? Nejse... Po nxjerr bllokun e zi edhe po e mbaj shenim! Gjithsesi kam frike se do ngelem te keshilla e Eko-s Nuk eshte sport per mua ...
Postuar mė parė nga Izadora Lol me hy une atje nuk luj me prej karrigeje, keshtu e kam nje shanc te c'mpi kembet + Ndihem me e sigurt kur ka shume njerez rreth e perqark Po ti ec shife iher se aty o plot moj Ty po te presim te filloj darka hahahah
Postuar mė parė nga Force-Intruder Me kete insinuon qe une nuk jam normal? Nejse... Po nxjerr bllokun e zi edhe po e mbaj shenim! Gjithsesi kam frike se do ngelem te keshilla e Eko-s Nuk eshte sport per mua ... Nuk di frengjisht , ti hy te paranormalet Digjo keshillen e ekonomistit hy !
Postuar mė parė nga Izadora Nuk di frengjisht , ti hy te paranormalet Digjo keshillen e ekonomistit hy ! O iza do vish se na griu per te ngrene sfillo njeri aty po nuk erdhe ti hahahha
Postuar mė parė nga Izadora Digjo keshillen e ekonomistit hy ! Ekonomisti me tha mos hy... po edhe po hyre edhe ta vershelleu ndonjera... bej sikur nuk e degjon Pastaj sot i kane be zbor ne radio kesaj kenges... Aayooh I'm tired of using technology, Why don't you sit down on top of me
Postuar mė parė nga Force-Intruder Ekonomisti me tha mos hy... po edhe po hyre edhe ta vershelleu ndonjera... bej sikur nuk e degjon Pastaj sot i kane be zbor ne radio kesaj kenges... Aayooh I'm tired of using technology, Why don't you sit down on top of me thuj si te dush ti po e boni zemren gur iza erdhi
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt