Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7

Papa i turpëruar nga abuzimet seksuale të fëmijëve neper kisha

Papa i turpëruar nga abuzimet e kishës në Irlandë

E premte, 11 Dhjetor 2009 15:18

Papa Benedikti XVI tha sot se ai i ndan ndjenjat e "zemërimit, tradhtimit dhe turpit" me popullin irlandez për raportin e qeverisë se për 30 vjet udhëheqësit e Kishës i kanë heshtur abuzimet e shumta seksuale të fëmijëve.

Në deklaratën e lëshuar pas takimit të tij me kryepeshkopët e Kishës së Irlandës, Vatikani poashtu tha se papa ishte "i shqetësar dhe i tronditur" nga përmbajtja e raportit.

Raporti u bë publik në Dablin në nëntor pas një hetimi të urdhëruar nga qeveria e Irlandës./rel/
    Ndrysho Firmën

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Te pakten Papes i vjen turp, po ca te tjereve nuk u vjen turp hic. Dhe nuk e kam fjalen vetem per katoliket.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Te pakten Papes i vjen turp, po ca te tjereve nuk u vjen turp hic. Dhe nuk e kam fjalen vetem per katoliket.
    po ti vinte turp ,nuk do ti kalonin prifterinjte pedofila sa ne nje qytet ne nje qytet tjeter qe te perdhunonin sa me shum femije,nuk do te pagunte vaticani(akoma pagun)per fshehjen e ketyre pislleqeve.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-12-2009
    Postime
    489
    Imam Ahmedi – Imami i Eli Sunetit thotë: ”Kur më bie në sy ndonjë i krishterë, i mbylli sytë dhe nuk dua ta shoh. I thanë: Pse o Imam? Tha: Nuk mund të shoh fytyren e atij që ka shpifur dhe gënjyer ndaj Allahut.”

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    car dreqin kerkon kjo tem ne "komuniteti musliman" he ?

i/e regjistruar Maska e RiNiKi
    Anëtarësuar
    30-01-2006
    Postime
    199
    B.RR.RR.

para dokohe vete keta e kane akuzuar Pejgamberin Muhammed a.s. si "pedofil", ja pra dual ne sheshe se kush jane me te verte pedofila dhe homoseksualca, kleriket e tyre te devijuar...

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Shume tema te tilla jane hapur ne kete forum.
    Ketij nenforumi nuk i nevojiten me tema te tilla.

Per kete arsye , po e mbyll kete teme.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •