Mirmbrema antare te forumit javen tjeter kam nje test per IT System Administrator mund te me tregoni cfar pyetje te me bine cka te mesoj dicka pleaseeeeeeee me duhet per ne punee?
Mirmbrema antare te forumit javen tjeter kam nje test per IT System Administrator mund te me tregoni cfar pyetje te me bine cka te mesoj dicka pleaseeeeeeee me duhet per ne punee?
Te njejtin problem kam dhe une!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
..... zere se nuk e thashe!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Apollyon : 11-12-2009 mė 12:07 Arsyeja: skishte gje !
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Hm. Po perafersisht ato gjerat qe i ke mesuar ne univerzitet apo pergjate education. Eshte e pamundur te parashikohet se cilat pyetje do te shtrohen. Ngase kjo ndoshta edhe varion nga vendi ne vend.
Ketu ku jetoj une, ka kete praktike ne keso raste:
Se pari ben 1 aplikim me shkrim per vendin e punes, ne te cilin i tregon aftesite e tua dhe i deshmon ato nepermjet te deftesave dhe graduacioneve tjera.
Punedhenesi pastaj i merr aplikimet me te mira dhe i therret aplikuesit ne bisede. Dhe kur te shkosh ne bisede, zakonisht nuk flitet shume per brendine/detajet e punes qe do te behet, por siperfaqesisht. Ne rend te pare punedhenesi ne keto biseda deshiron te dije/mesoje dicka mbi personalitetin tend, ne aso pike qe qendrojne ne lidhje me vendpunimin perkates.
Keshtu qe sipas pervojave te mia, ti gjendesh ne fazen e dyte dhe nuk ke nevoje te llogaritesh shume me pyetje te detajuara, biseda speciufike te thella. Andaj mos frikeso veten, por shko me sigurine qe do te kalosh ashtu sic eshte me se miri. Kjo gje varet nga ti, nga bisedat e "brendshme" qe i ben me veten. Mund te jeshe gjeni ne lidhje me IT-Administration, por nese e nenvlereson veten, kjo ka impakt te gabueshem ne sjelljen tende dhe si pasoje edhe ndaj punedhenesit potencial.
Shkurt: Mbaje koken lart, se ke arsye!! Perndryshe as nuk do ishe ardhur ne shprehje te thirresh ne bisede!!
*
Krijoni Kontakt