hahaha jo lal jo, po vallaj ti s'ke nevoj per ftese apo jo??![]()
hahaha jo lal jo, po vallaj ti s'ke nevoj per ftese apo jo??![]()
Sado delikat qofte njeriu ne dashuri, fal me shum falje se ne miqesi!
Mireserdhe Patrot !![]()
Faleminderit eksotikja-Bambolina po une kam nevoj per bilet....
XXL; You gonna make your mama cry?
Mireserdhe Endri
befsh qef ktu
(nice name bro)
The Heart Has Reasons That Reason Cannot Know
Faleminderit-Baby-Girl..........
dashke ne ftese fytyra jote te harxhoj letren me ty une pak po harxhoj ne shkolle tu ba disegno e projekte.
hajde re dhe me i kame biles se ban pis kepucen tjeter
sa per mbremjen bambolina lere harroje ate tani iku ajo te shikojme te tjerat![]()
ti e di sa qef i kam pas une organizimet e mbremjeve dhe si perfundim qefin e banin te tjeret
mgjth s'jam pishman sepse kam bere dicka te bukur per brezin tim te ahmet dakli se te dhaskali nuk kishte shume mbremje.
pacim all ne u takofshim sa me shpejte.
o endrro si kerpaxhi ke dale aty vlla e perdor kai here lal apo ste terheq se mua me ka hy ne qefne do e ha keq po vazhdova keshtu.pacim ne i here te gjitheve qe jeni elbasanllinj yje
cer bilete do ti re? hec re cun sill veten tate aty ene mjafton, mgjth flas kot se ne dor e ka kacaku organizimin po ai te ka than qe s'ke nevoj per bilet. per mendimin tim asnji elbasanlli s'duhet te pysi per leje se e kan lejen ne xhep. krahinat e tjera le te vijn po te duan
Kush krahin tjeter te vije moj, je ne vete.Vetem EL..kurse per bileten faleminderit se kush blinte dhe bileten....
hahahahahahhaahahahahah hahahhahahah mire mire se ja hodhe dhe kesaj here endrro por i dite do te te kap![]()
he mo ne juve si bani, bajeni icik zemren e madhe sikur s'e keniika un iher te baj nani se do rritem akoma LOL
Krijoni Kontakt