Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    i/e regjistruar Maska e Vogelushe
    Anėtarėsuar
    05-05-2002
    Postime
    10

te verteten ama !

Vogelushe i ben Syckes nji kafe turke dhe i thote

hajde te verteten me thuaj...

ta kam bere apo sta kam bere tamam si ato te shqiperise ?????

hehehe

Me pelqeu shume prezanimi jot. Madje po me ben pak kurioze qe te shkoj e te vizitoj Vloren ndonjehere. E ngrite Vloren e cove ne qiell. Nje duartrokte per ty !!!

Vogelushe te peqafon fort
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Vogelushe : 16-05-2002 mė 18:20

Stela komplimentet e mija

Stela ndoshta une jam nder ata qe te njohin me nga afer ne chat. kam lexuar disa hartime ose me sakte persiatje te steles o njerez qe me ka lene me goje te hapur gati sa nuk i propozova per martese, por e di q e eka inat edhe e lashe menjane. Keshtu pra nga ato qe shkruante krijova nje imazh shume fantastik brenda vehtes time edhe pse imagji ishte abstrakt pa forme gjithsesi zinte nje vend te madh brenda meje. Kisha aq shume deshire ti lexoja ato qe ajo shkruante saqe me besoni me ngjethej mishi me dukej sikur ajo arrinte te thote ato gjera qe une i mendoja ne forme te turbullt por qe nuk arrija ti lidhja edhe ti harmonizoja ne fjali. Nje dite pastaj e pashe edhe ate dite qe kam pare imaxhin e saj real jam bllokuar fare nuk arrija dot te shkruaja , ndoshta stela e kujton kete dite , ajo me fliste edhe une nuk i shkruaja dot ishta lehtesisht i mahnitur. Mundohesha ta thithja brenda vehtes ate imazh, e ndjeja vehten shume te padenje per te vazhduar komunikimin me te. Ne fakt do te doja qe ajo te ishte e shemtuar pasi do te vazhdoja te flisja edhe te humbja me ore e ore ne bisedime me te ashtu sic beja perpara se sa ta shihja. Por qe nga ai moment qe e pashe une sinqerisht ju them , nuk arrij ta lish me muhabetin me te ose me sakte nuk i hyjme gjerave me themel sic i hynim dikur eshte gjithmone ajo pengese si psh xhami qe ndan shikuesin nga piktura e bukur .
    Stela edhe njehere komplimentete miaj per ate qe je realisht edhe ate qe arrin te jesh virtualisht
    me shume adhurim Ami-

i/e regjistruar Maska e sy_jeshilja
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    15
    Vogelushe ...te verteten fare do???????
    Mire e kishe bere po e doja me te embel , se une e pi mjalte fare,sherbet si i thone ndryshe
    Po ti po ke mundesi shko e vizitoje nenjehere bredgetin tone, po ta dish qe mua me pelqen aq shume se eshte qyteti ku jam lindur, se per ndonje tjeter ndoshta nuk ka asgje te vecante.Po te thone ca te duan, si Vlora s'ka (nuk perfshij vlonjatet,megjithese tek tuk ndonjeri edhe le mbresa )

Ami, Ami, me bere te skuqesha...me bere dhe me turp ore

Thanks a lot ....this is all i can say

i/e regjistruar Maska e luani bardhe
    Anėtarėsuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    france
    Postime
    21

!!!!!!!!!!!

Vlor e bukur bregdetare
    ec moj ec balle krenare
    .......................

besoj se e njeh kengen?

non koment
    1m72 76kg brun me sy te zinj

i/e regjistruar Maska e luani bardhe
    Anėtarėsuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    france
    Postime
    21

per te gjithe antaret

Thellezat qe hedhin valle
    moj thellezat
    hedhin vallen me ngadale
    moj thellezat
    ref
    dilni shihni ju thellezat ooooo
    qe ma marrin vallen shtruarooooo
    1m72 76kg brun me sy te zinj

i/e regjistruar Maska e irida
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Vendndodhja
    illinois, usa
    Postime
    3

i feel ya

shume shume shume bukur. Ti je mjeshtre me fjalet. Edhe une kujtoj me mall Mozen qe s'kam lene rast pa e share kur kam hipur shkallet.
    Pac Fat ( Te pakten ti ke mundesine te kthehesh

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •