-
Mos lejoni provokatoret te shijne ne forum ju lutem z admin/moderator
Lexoni keto shprehje te ketij anetari analfabet:
i/e regjistruar
Anėtarėsuar: 25-12-2008
Postime: 113
Etniku me shokėEtniku me shokė
PO por qeni berisha ate laro po e perkra bashke me ty larosh vllonjat qe per grek ke shit edhe breget e tua andaj mbaje berishen dhe Bo se ashtu thua per laro berishen i pa pare andaj pse e ke prishe gjakun je bere si janutalosi more halabak
Nuk e kuptoje ku e gjen te drejten ky njeri i papergjegjshem qe arrin te fyeje ne kete menyre?Cili nga ju te stafit e perkrah dhe e inkurajon qe ky njeri te sillet njesoj si ne shtepine e tij.Mbase atje,ne shtepi te tij ate edukate ka marre,por shoqeria komuniteti ne kete forum publik nuk ja ka per borxh ju lutem?
Eshte hera e dyte qe po provokohem.E para ishte e atij Gent Tiranes dhe asaj qe shkruan vjersha.Sigurisht qe ajo dyshe ka bashkpunuar me ndonje fallsifikues e e intrigant ne radhet e moderatorve apo administartorve.Ja tani del edhe ky qe nuk di te shkruaj shqip e na fyen.Nuk e kuptoj pse?Ju lutem shikojini keto dy ankesa qe kam per stafin e FSH.Nuk dyshoj qe stafi ka njerez qe dijne te sillen e moderojne,por ka edhe bashkpunetore te intriganteve eintriganteve.Bejani te qarte edhe zonjes vjershetore se PM nuk duhet te merren seriozisht nga askush dhe nuk duhet te sillen ne forum.Ne rastin tim mua me nderoi zoti qe e kisha ruajtur ate se cfare shkruante ajo.Nuk me kish shkuar ne mend qe ta publikoja ,sepse jam njeri me norma,por per fat te keq ka njerez inatcore ,egoist e intrigante gjithandej!
Kryesisht do t'i lutesha bosit te ketij forumi te gjej pak kohe dhe t'i analizoje keto raste me stafin dhe ta vendose piken mbi -i- per mbarvajtjen e FSH.
Gjithashtu ju kerkoje ndjese per debatin e ashper te para dy ditve.Nuk eshte ne natyren time,te ofendoje,bile edhe duroj deri diku,por tradhetia dhe intriga jane te papranueshme tek une prandaj shpertheva si asnjehere.
Faleminderit
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga nestorp : 20-12-2009 mė 09:25
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt