Sallata e "gjelber" shqiptare tradicionalisht eshte perdorur me qepe te "blerte" dhe nuk kam asnje gje kunder saj, lol...
Sallata e "gjelber" shqiptare tradicionalisht eshte perdorur me qepe te "blerte" dhe nuk kam asnje gje kunder saj, lol...
....asgje teper e bukur ose teper e shemtuar zgjat per nje kohe teper te gjate....
Daniel nuk mban era jo. Pas buke nje te lare dhembeve dhe nje karamele me menta iku era qepes lol.
Qepa ka lezet ne sallate e ne gatim.
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
E sia dine qepes kta jo
Sallate jeshile me qepe me vaj ulliri, shum kripe pak uthull... qe shoqeron nje peshk te pjekur ne tave... dhe kto te dyja i shoqeron nje vere e kuqe... Ku ka me mire re![]()
Really Dude... Get A Life!!!
Kundra ,man ere dy metra larg................. iiiiiiiiiiiiiiiii
Jeto sot se neser nuk i dihet
qepe te njoma nga ajo ngjyre tip manushaqe ska problem , bile eshte e rekomandueshme , sepse jane qepe te embla dhe nuk te bie ere goja.plus nuk kane shume acid qe mund te shkaktoje acid reflux tek stomaku.
qepet e tjera vetem po u gatuan jane te mira. po ne si popull shqiptar e perdorim shume qepen dhe kripen , produkte jo shume te shendetshme nqs shume=perdoren .
Unë jam pro qepës.
E perdoror shpesh qepen ne gatim dhe ne sallate edhe pse nuk e haj ke sallata por prap i jep nje shije te mire asaj......
Krijoni Kontakt