Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 17 prej 17
    *Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anëtarësuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar më parë nga izabella Lexo Postimin
    Gjynaf per te se e shkreta paska qene e mire dhe gjynaf per femijet e shkrete qe paskan pare tmerr me sy.......dhe ai paska qene katile kaluar katilit.....per te kjo eshte e nevojshme
    Shume dakort por jo ta varesh nga qafa.

Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Rrugace apo jo rrugace ,askush nuk ta jep te drejten me i marr jeten tjetres.
    Rruga me e drejte , divorcohu.

Po femijet tani ??? N'gelen rrugve .
    Po shumicen e rasteve ashtu thone qe ka qene rrugace. Te tera dolen rrugace.
    Ky matufi qe e ka vrare do varur prej atyre qe thashe me lart!

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Rrugace apo jo rrugace ,askush nuk ta jep te drejten me i marr jeten tjetres.
    Rruga me e drejte , divorcohu.

Une e kisha per Kafshet mesjetare,rrugace e kupton vete(i quajne kafshet)
    Okay,Izi.
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    une e degjova kete lajm meqe jam dhe ketej afer vendit . te njohur dhe miq te kesaj familje thone se arsyja e ketij krimi ishte papunesia e te shoqit i cili nuk punonte dhe rrinte gjithe diten kafeve dhe pinte . ndersa e shoqja punonte dy pune paradite dhe mbasdite . pas shume zenkash burri ka vrare te shoqen ne befasi mbas nje grindjeje qe kishin patur gjakrat ishin qetesuar dhe krejt befasisht ai merr thiken dhe e qellon te shoqen . thone se jane me origjine nga erseka .

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    fatkeqesia e femijeve eshte shume e madhe pasi ato do rriten me nje tmerr ne mendje per tere jeten e tyre .
    dhe tjetra tani do ti rriti shteti

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    nje viktime tjeter e burrit te saj shqiptar ... me mir ta kishte lene fare .. ai sqenka per asgje .. per cfare e donte kjo ...
    u prehte ne paqe dhe i akuzuari te marri denimin maksimal qe meriton.

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Citim Postuar më parë nga toni007 Lexo Postimin
    Një emigrant shqiptar pritet të dalë para një gjykate, për t'u përballur me akuzat se ka goditur disa herë, thikë pas thike, deri në vdekje, gruan e tij para dy fëmijëve, dy djemtë e çiftit në shtëpinë e tyre Chesterfield Township, rrethinat e Detroitit në shtetin federal të Michigan(lol)
    . 41-vjeçari i dyshuar për therjen e gruas së tij me thikë, emri i të cilit nuk është shpërndarë deri tani nga policia, është duke u mbajtur në burg Macomb County, qysh nga dita e diel, sipas policisë së Chesterfield Township. Sgt Detective Deron Mejers tha se policia ishte thirrur në një thirrje urgjente 911, se në një shtëpi të provincës Dove Lane, pranë rrugës Gratiot, në orën 8:45 të darkës së shtunë, pas marrjes së 911 thirrje, dëgjohej zëri i një gruaje të plagosur që kërkonte ndihmë. Skuadra e policisë, autoambulancat dhe zjarrfikësit shkuan menjëherë në vendngjarje dhe gjetën pa ndjenja një grua 41-vjeçare që po lëngonte nga plagët e shumta që kishte marrë pas shpinës së saj, e goditur disa herë nga bashkëshorti. Zëdhënësi i policisë, Sgt Detective Deron Mejers, tha se nxitimthi gruaja me plagë të shumta u dërgua në Qendrën Rajonale Mjekësore Clemens, ku ajo u ajo më pas një kohë të shkurtër u deklarua nga mjekët e vdekur. Burri i saj, së bashku me një nga bijtë, thanë se kishin thirrur policinë në numrin e urgjencës 911. Ata u arrestuan në shtëpi pasi policët shkurtimisht i morën në pyetje ata qysh nga vendngjarja. Hetuesit thanë se kishin pasur probleme komunikimi në gjuhë sepse i dyshuari ishte shqiptar dhe ai nuk e kuptonte mirë anglishten dhe bashkëpunimi me hetuesit ishte i vështirë për momentin. Fqinjët e kësaj familjeje thanë se "gruaja që u ther me thikë nga bashkëshorti i saj, ka punuar dy punë, përveç kujdesjes për familjen e saj”. Sipas fqinjëve dhe miqve, çifti kishte ardhur të jetonte verën e kaluar në rrethinën Dove Lane. “Ajo kurrë ndonjëherë nuk kishte folur për problemet që kishte me burrin e saj”, - thanë fqinjët dhe miqtë e saj. "Ajo ishte një punëtore shumë e mirë, që gjithmonë kishte një buzëqeshje në fytyrën e saj, sa herë që gruaja ime dhe unë e shihnim dhe përshëndeteshim", - tha Bob Adair, një fqinj që e njihte viktimën së bashku me gruan e tij nga puna e saj, kur kishin punuar në një dyqan në Meijer mbi Gratiot ekziti 23 Mile. “Viktima, - tha ai, - gjithashtu ka punuar në mirëmbajtje në një hotel zone dhe ishte i lumtur që ajo ishte në gjendje për të blerë dhurata për bijtë e saj për Krishtlindje, pasi burri i saj ishte i papunë”.

Adair, i cili ka qenë një oficer në pension i Policisë Federale dhe ka punuar në Selfridge, Bazën Ajrore të Gardës Kombëtare, tha se lajmin për vrasjen e gruas e mësoi nga lajmet dhe se ka qenë së bashku me gruan e tij i pikëlluar, sepse, sipas tij, ajo (viktima) ishte aq miqësore për atë dhe gruan e tij, sa ata ndiheshin si miq. Sipas policisë, djemtë e çiftit janë të moshave 11 dhe 16 vjeç dhe ishin në shtëpi kur ndodhi sulmi me thikë nga babai ndaj nënës së tyre. Ata janë dërguar menjëherë dhe janë vendosur në një Qendër për Mbrojtjen e Fëmijëve, derisa të afërmit e fëmijëve në Shqipëri mund të kontaktojnë me autoritetet e policisë. Michelle Irwin, një zëdhënëse në shkollën publike “Creuse”, mësuese për menaxhimin e krizave në familje tha se “një ekip ekspertësh të këtyre çështjeve do të jetë në të dy shkollat, për të mbajtur leksione për stafin, studentët, shokët e të afërmit e tyre, për grindjet në familje”.
    Them ndonjehere c'me duhet qe e hap kete te shkrete computer, vetem vrasje, rrahje, perdhunime, politike, korrupsion po me zene syte.
    Mos i ndodhte njeriut nje fatkeqsi e tille!
    Gjynah vetem per gruan sepse femijet sidoqofte do ta harrojne ceshtjen.... edhe pse nuk jam i sigurt, prape them se jeta eshte e veshtire kur nuk ve mendjen ne pune(duhet te jete).
    Mekat!
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-12-2009
    Postime
    3
    Qka u be ore me keta shqiptare he.
    Shqiptarti atje beri keshtu, atje keshtu , nuk di qka eshte kah bahet me keta krijesa.

Mozo ma keq.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •