Separi u befsh nje qindvjeqare
Te thash edhe me heret se skam koment, kur nje personalitet i tillë prej ketij karakteri te kete mundesi qe te nderoj dikë e aq me teper luften e UCKs, perkundrazi.
Mirpo pasi qe nje veprim i tille mund te kete efekte reklamuese per UCKn dhe luften e saj, ateher pse te mos shikohet nga kendi pozitiv, sepse pas ketij rasti mund te kete Paparac special qe do te mundohen qe te hapin ndonje teme ne vete, vetem per kapelen e saj dhe keshtu te qarkullojn thashetheme neper hollyqood dhe mediat amerikane: se cfar eshte ajo kapel, kujt i perket, cila eshte domethenja e saj dhe nga e morri ajo kete kapel?, dhe duke e ditur se populli i gjere amerikan merren shume pas jeteve te Yjeve te holliwodit apo VIPave, mund te kete ky rast efekt senzibilizues per UCKn.
Pse te mos shpresojm dhe besojm qe fansat e kesaj goceje, qe nga tash te bartin edhe ata kapela te UCKs?
Me kujtohet nje fans i EMINEMIT, ecte neper rruge i zhveshur, vetem pse eminem ne spotin e tij kishte sfiluar i zhveshur.
Me trego ti, kush na qenka ky tip dhe cfar beri, qe te kete kaq famë, sa qe edhe forumistat tane e reklamojn?
Keshtu eshte filluar edhe me kete Kaqak qe qendronte neper male, mirpo sot te rinjet verberisht neper bluzet e tyre e kan te vizatuar si portret.
Une besoj qe keto detaje te vockela, mund te ken efekte te medha dhe nuk meritojn te nenvlersohen.
Kalo mire
Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 11-12-2009 më 14:09
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Jo vetem Rachel por edhe nusja ka kapele te UCK. Ja dhe nje nga fotot me te fundme familjare.
Duhet te dish dicka, per te kuptuar qe sdi asgje.
Mendoj se duket shume HOT tek ajo foto,
lucky bastard ky tiger woods.
Krijoni Kontakt