U shtanga dhe u zbeha kur te pash se si i rije pran trupit te pa Jete te vellait tend...
Pash veten time ne ate moment,t'u afrova dhe e perqafova forte,duke te thene "Behu e forte per Nenen tende"
Me ktheve "ah,moter me shkoj i vetmi vella,e forte jam,e forte"
Nuk do te deshiroja qe kure te te shohe ne kete gjendje,te te shohe se si perjeton dhimbjen me te madhe q e mund te te jepe jeta..
C'ka te te thoja,edhe une i humba prinderit e mi,ne kohen me te mire,ndersa ti te me thoje,po une nje Vella te vetem kisha,edhe une prinder t evetem kisha mi zemer,askush s'mu be prinde..
Me kujtohet sikur sote.ajo dite q eme pyesje se c'fare terapiash merte Nene ime,
e kuptova se ti don te dishe me shume per semudnjen e vellait tende,e kuptova se ti doje qe sadopak te dish se c'do te ndodh me ate ne vazhdim,prandaj s'te thash ate qe doje te dije,sepse edhe une beja keshtu ne ate kohe,hulumtoja e hulumtoja,qe te bie ne perfundim se c'ka do te ndodh me shendetin e Nenes sime..
Qe kur me tregove se ka Kancer edhe pse thoje se mire eshte,eshte super,e dija..se ajo semundje e keqe mi zemer asnjeher se meriton ti thuash MIRE..
Tani me te dyjat e dime...
Mikesha ime,ishe ti ajo qe me mbeshtetje ateher mua,me jepje kurajo e me ndihmoje,ndersa sote jam une ketu per ty,edhe pse dhimbjen nuk do mundi te ta largoj,sepse edhe mua s'ma largoi askush,une do jem aty qe gjithmon te ta rikujtoj se ka edhe me keq,dhe keto ishin Te shkruara nga Zoti,ne smund ti ndryshojm..
Po ai ishte vetem 27 vjet,dhe na la vajzen 2 vjecare:
e di mi moter e di,se c'dhembje keni,Zoti do tju shpreblej ne ndonje menyre tjeter,te pakten u ka lene ne jete nje amanet,nje pjes te tije,qe gjithmon do t'ua kujtoj ate,edhe vellai ime ishte vec 7 vjet ateher kur na iku babi,por c'te benim ne,c'te benim...
Nuk dinja me c'ka te te them motra ime,te shtrengova edhe nje here forte dhe ashtu koken ulur duke e lutur Zotin qe t;ju jep Durim erdha ne shtepin time,ku me lote e mbusha goten e ujit qe doja te pi...
Krijoni Kontakt