Postuar mė parė nga
tetovarja87
Sote,u bene nje vite qe fateqesishte te njoha,
sote nje vite,vall a e kujton,jam un eajo qe mbeta me shenje ne buze dhe zemer te vrare..
ndoshta fjale t e mia s'do ti lexosh asnjeher,ndoshta kur ti lexosh une do kem nje tjeter dashuri,ndoshta sdo jem me pjes e kesaj jete,nuk i dihet...
vecse sote doja te te them disa fjale:
jam une ajo qe sote kujtoj,sote mallkoj...
ti ndoshta i lumtur shetitesh ne jete,ke krijuar familje,ke krijuar jete tende,
por une sote jam ajo qe perseri pyetem PSE,PSE kure nuk me dashti mua afrua,pse kur iku nuk me dha asnje arsye,pse sme dha asnje SEPSE,perse zgjodhi heshtjen..perse...
pyetem,sa esa here pyes veten: ndoshta une nuk isha mjaftueshem e bukur per ate,ndoshta nuk isha mjaftueshem puntore per ate,e sjellshme apo e moralshme...
perseri pyetem e them: perderisa me njohte,e njohte karakterin time,sa e sa here ia tregoja qellimin time,se ne jete dua qe ai qe te perqafoj i pari te jete edhe i fundit tek une...
ateher perderisa i dinte gjitha keto: perse e beri nje veper te tille?
perderisa nuk me dashti perse me tha te dua,per te ikur menjeher,perse?
nuk dua te jem penges ne rruget e dikujt tjeter,perdrisa edhe kete gje per veten nuk do ta doja,andaj te shkruaj keta fjale,qe ja adres pa emer...
ashtu sikur ti para 1 viti qe me njoftove me dashurin dhe pastaj me le te vrare,ashtu edhe une sote vrase cdo mendim qe me lidhe me ty...
ndoshta edhe shkrimet do ti ndaloj dhe sdo shkruaj me per ty...
por sote e 1000 vjete dije se gjate gjith kesaj kohe te kujtova jo qe akoma te dua,por vetem nga shkaku se doja te di nje arsye,doja te ma thuash nje SEPSE,T\te pakten nje...
sidhe sote e 1000 vjete dije se ti kure sdo jesh i qete,sepse nje shpirte i vrare do te te ndjek duke te mallkuar per jete...
24/12/2001
Krijoni Kontakt