Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 49
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Moj ne po flisnim per pleq ketu. Une i kam te rinj akoma. Nuk i coj se sme vine me mbrapsht
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga unikali Lexo Postimin
    Momentalisht nuk jetoj me prinderit, por ato i vizitoj shpesh. Verej se kur i bej vizite dhe i dergoj dhurata, ose ndonje gje te vogel, gezohen shume.
    Megjithse thone se nuk eshte nevoja, por gjate bisedes tregojne se i kane vizituar te tjere, e ne mes te tjerave flasin per dhuratat qe u kane bere. Kjo do te thote se ato u pelqejne.
    A eshte e vertete se "Pleqete te shohin nga duart", edhe ne rastet kur nuk kane nevoje per dhurata?
    Nje fjale e urte popullore thot : Plaku eshte si femia .

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Tė gjithė gėzohen kur ju bėhen dhurata por ajo pėr pleqtė bie nė sy sepse ata tė falenderojnė me gjithė shpirt dhe me shumė fjalė urimi.Ju bėhet qefi sepse kuptojnė qė akoma janė tė respektuar dhe qė kėtu buron ai gėzim i madh i tyre.
    Ndaj bėjuni pleqve dhurata qė ata tė ndjehem mirė!

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Pershendetje Elonaa!
    Kam shume respekt per Ju, e Ju keni mendimin Tuaj, qe e respektoj deri ne kufijte e moralit.
    Une kam mendim tjeter. Pavarsisht se jane te varfer apo te pasur, te ngushte a zemergjere, koprac apo doreleshuar, te zgjuar apo injorante, vital apo te mbetur - te gjithe i kane qejf dhuratat.
    Edhe njerzit e pasur e me shume kulture, kur bejne vizita, pavarsisht se shkojne ne njerez me nevoje apo jo, marrin me vehte nje tufe lule, nje shishe vere etj.
    Vazhdoj te insistoj ne temen : Pse kenaqen me shume se te tjeret, se per t'u kenaq, kenaqemi edhe ne kur na bejne dhurata.
    Faleminderit.

Mos quani dhurate nje akullore se lat nam!
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Pse ata te tute duan rroba firmato dhe florinj keshtu qe te ndjehen mire?! Sa gjynaf ti? Pse s'thua qe te rripkan nga leket.

Te mite jan milionera s'duan asgje nga une me japin mua hahahah

ps.
    Tani une se di! po ushqimet si quaj dhurata.Di qe coheshin dikur kur ishin semur.Mbaj mend mamin qe ju conte komposto.Prandaj thashe niveli !Ju cokerkeni akullore mire beni.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Per me e permbledh ne pak fjal menoj:

Se ne po flasim per prinderit, ata qe na dhan jet, per t'vetmit njerez ne ket bot qe te duan pa limit e pa kushte.
    Dhe si t'atill, imagjinoni sodisfacionin qe kan kur fmija tregon dashni e rrespekt.

Nuk ka fjal qe mund te pershkruj dashnin qe ka nje prind per fmin e vet.
    Nje shprehje thot: Me e dit fmija se sa e do prindi, rrezikon te ēmendet.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Momentalisht nuk jetoj me prinderit, por ato i vizitoj shpesh. Verej se kur i bej vizite dhe i dergoj dhurata, ose ndonje gje te vogel, gezohen shume.
    Megjithse thone se nuk eshte nevoja, por gjate bisedes tregojne se i kane vizituar te tjere, e ne mes te tjerave flasin per dhuratat qe u kane bere. Kjo do te thote se ato u pelqejne.
    A eshte e vertete se "Pleqete te shohin nga duart", edhe ne rastet kur nuk kane nevoje per dhurata?

Mu kujtua historia e njerit :

I conte nenes se tij rregullisht leke.Ja shtonte shumen mujore per te bere nje jete normale pa probleme.

Nje dite e ema u akua se kurr nuk i bente ndonje dhurate.
    Nje here i coi nje pako me cokollata . U gezua e ema sikur i kishte cuar nja nje thes me leke

Pleqte jane si puna femijes !
    Jeto sot se neser nuk i dihet

HoneY-BunnY √
    Anėtarėsuar
    10-10-2009
    Vendndodhja
    Mbi re...
    Postime
    2,710
    Kur kam qene e vogel,me kursimet e mia,qe sigurisht ka qene nje shume e vogel,i blej gjyshes nje unaze (bakri ) dhe nje lule per 8 Marsin.Aq shume u emocionua sa kur me falenderonte u perlot.Te mendosh qe ajo unaze tani eshte nxire por ajo nuk e heq nga dora asnjehere.
    Asaj i pelqeu mendimi im,vemendja dhe dashuria qe i dhuroj.
    U come 2 love not by finding the perfect person,
    but by seeing an imperfect person perfectly.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    22
    Citim Postuar mė parė nga skender76 Lexo Postimin
    Per me e permbledh ne pak fjal menoj:

Se ne po flasim per prinderit, ata qe na dhan jet, per t'vetmit njerez ne ket bot qe te duan pa limit e pa kushte.
    Dhe si t'atill, imagjinoni sodisfacionin qe kan kur fmija tregon dashni e rrespekt.

Nuk ka fjal qe mund te pershkruj dashnin qe ka nje prind per fmin e vet.
    Nje shprehje thot: Me e dit fmija se sa e do prindi, rrezikon te ēmendet.
    Vazhdim i jetes,respekt.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440

jo nuk esht e vertet......dhe une nuk jetoj me prindrit dhe i vizitoj i bej ndonjiher dhurat se nuk di ca me i fal se i kan te gjitha......

po cdo kujt ti besh dhurat gezohet normalisht......
    po me e shtrejnt esht nji vizit ose telefonat se sa gjera materjale per mendimin tim nuk kan shume vler vler ka kujtimi qe ke per to qe ja tregon ja nuk ju kam harruar ju kujtoj me nji vizit telefonat etj.....dhe ti tregosh ndonjiher se sa i do dhe pse kjo gje nuk esht e mundur se nuk ka gje ne ket bote qe ti tregosh se sa i do esht pa kufi...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tironcja_BLN : 19-12-2009 mė 08:08

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •