Moj ne po flisnim per pleq ketu. Une i kam te rinj akoma. Nuk i coj se sme vine me mbrapsht![]()
Moj ne po flisnim per pleq ketu. Une i kam te rinj akoma. Nuk i coj se sme vine me mbrapsht![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Tė gjithė gėzohen kur ju bėhen dhurata por ajo pėr pleqtė bie nė sy sepse ata tė falenderojnė me gjithė shpirt dhe me shumė fjalė urimi.Ju bėhet qefi sepse kuptojnė qė akoma janė tė respektuar dhe qė kėtu buron ai gėzim i madh i tyre.
Ndaj bėjuni pleqve dhurata qė ata tė ndjehem mirė!
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Per me e permbledh ne pak fjal menoj:
Se ne po flasim per prinderit, ata qe na dhan jet, per t'vetmit njerez ne ket bot qe te duan pa limit e pa kushte.
Dhe si t'atill, imagjinoni sodisfacionin qe kan kur fmija tregon dashni e rrespekt.
Nuk ka fjal qe mund te pershkruj dashnin qe ka nje prind per fmin e vet.
Nje shprehje thot: Me e dit fmija se sa e do prindi, rrezikon te ēmendet.
paqen, e sjell vetem drejtsia
Mu kujtua historia e njerit :
I conte nenes se tij rregullisht leke.Ja shtonte shumen mujore per te bere nje jete normale pa probleme.
Nje dite e ema u akua se kurr nuk i bente ndonje dhurate.
Nje here i coi nje pako me cokollata . U gezua e ema sikur i kishte cuar nja nje thes me leke![]()
Pleqte jane si puna femijes !
Jeto sot se neser nuk i dihet
Kur kam qene e vogel,me kursimet e mia,qe sigurisht ka qene nje shume e vogel,i blej gjyshes nje unaze (bakri )dhe nje lule per 8 Marsin.Aq shume u emocionua sa kur me falenderonte u perlot.Te mendosh qe ajo unaze tani eshte nxire por ajo nuk e heq nga dora asnjehere.
Asaj i pelqeu mendimi im,vemendja dhe dashuria qe i dhuroj.
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
jo nuk esht e vertet......dhe une nuk jetoj me prindrit dhe i vizitoj i bej ndonjiher dhurat se nuk di ca me i fal se i kan te gjitha......
po cdo kujt ti besh dhurat gezohet normalisht......
po me e shtrejnt esht nji vizit ose telefonat se sa gjera materjale per mendimin tim nuk kan shume vler vler ka kujtimi qe ke per to qe ja tregon ja nuk ju kam harruar ju kujtoj me nji vizit telefonat etj.....dhe ti tregosh ndonjiher se sa i do dhe pse kjo gje nuk esht e mundur se nuk ka gje ne ket bote qe ti tregosh se sa i do esht pa kufi...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tironcja_BLN : 19-12-2009 mė 08:08
Krijoni Kontakt