Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 49
    i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Ishalla te gjithe ju plakeni qe te provoni ate ndjenje, te cilen as une per momentin nuk e ndjej por e di se ka te beje me kujdesin dhe jo harresen, besa edhe kthimin e borgjit sepse ne ne kete jete, hyjme ne borgj paguajme borgjin por edha japim hua!!!
    Me respekt,

Valdet Shala

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Pleqte jane kerrnace, prandaj. Kane ate manine e mbledhjes sa me shume te gjerave, edhe kur nuk i duhen. Vete mezi leshojne nje dy-lekeshe, edhe se thojne per te bere qejfin gjasme, "He se per ty i kam... ".
    La vita č bella...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Gezohen se u pelqen qe i kujton. Gjyshja ime gezohej per gjene me te vogel. I bene te ndjehen te rendesishem, te dobishem. Po marrin mbrapsht dicka nga ajo qe kane dhene. E shikojne si nje shenje mirenjohje qe ti po u jep dicka ne shenje respekti, mirenjohje per ate qe kane bere per ty.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Pse gezohen pleqte kur u bejne dhurata?

Pleqte nuk gezohen vetem nga dhuratat qe i japim ne ,por ato gezohen dhe me nje fjal te mire qe i themi
    Dhe kot nuk thojne qe pleqt jane si femija ,kur ju jep diēka dhurate gezojne
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga unikali Lexo Postimin
    E drejte, te gjithe gezohen, por pleqte me shume. Desha mendim se pse me shume se te tjeret!
    Faleminderit.
    une kam marre vesh qe pleqve ne pergjithesi u pelqen shume ice cream-e. Sa here shkoj neper pleq u coj nje kove me akullore.

aq gezohen, se ke idene. Lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    une kam marre vesh qe pleqve ne pergjithesi u pelqen shume ice cream-e. Sa here shkoj neper pleq u coj nje kove me akullore.

aq gezohen, se ke idene. Lol
    Uaaa Pink une sa desh shkruaja qe gjyshes time vetem akullore ti bleje c'do mbasdite i beheshe qejfi

Pastaj pleqte edhe mburren me shoqerine kur mblidhen poshte pallatit edhe fillojne muhabetin, cuni, goca, nipcja nga Italia, Amerika me sollen kete e ate....e di mire se jam ulur me gjyshen time mbasi i bleva qe te gjithe plakave akullore lol edhe kesoj lloj muhabeti beshin

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Uaaa Pink une sa desh shkruaja qe gjyshes time vetem akullore ti bleje c'do mbasdite i beheshe qejfi

Pastaj pleqte edhe mburren me shoqerine kur mblidhen poshte pallatit edhe fillojne muhabetin, cuni, goca, nipcja nga Italia, Amerika me sollen kete e ate....e di mire se jam ulur me gjyshen time mbasi i bleva qe te gjithe plakave akullore lol edhe kesoj lloj muhabeti beshin

Kam tip qe obzervoj veprimet dhe xhestet e njerezve, ne raste te ndryshme. Ne dac kenaqesie, e ne dac merzitjeje, irritimi, nervozizmi etc. Nuk me shpetojne detaje te vogla, qe shume kush nuk do i kushtonte rendesi fare. Kete e kam pasur qe e vogel fare. I studioja njerezit pak a shume, me ato syte e mia si "mace" . Lol
    Mbaj mend sa here do shkonim te gjyshja nga ana e mamit, gjithmone para se te shkonim aty, do ndalonim ne nje dyqan akulloreje. Pastaj, ngjiteshim lart ne apt, dhe cte shikoja - nje gezim te vecante kur ajo e hante akulloren e ftohte. Sic duket kur plakesh ne nje moshe te madhe, ajo ftohtesia qe te dhuron akullorja u jep ndonje ndjenje freskimi pak me ndryshe se ne te rinjve. E te njejten gje kam pare me pleqe te tjere. Pak a shume e njejta reagim. Kenaqeshin.

So dhe ketej ne usa, kam vene re po kete gje. Po u the - do ca akullore, asnjehere ste thone JO. E cuditshme eshte, really.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    So dhe ketej ne usa, kam vene re po kete gje. Po u the - do ca akullore, asnjehere ste thone JO. E cuditshme eshte, really.
    Nuk ma merrte mendje te ishe kaq cheap.

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    ata nuk gėzohen pėr dhurata
    gėzohen per vemendjen... pėr at qe nuk i kemi haruar e nuk jan te vetmuar...

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Ka te bej niveli!Sa te varfer i paskeni pleqt o zot!
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •