Une kur nisem per pune sikur po shkoj me u mbyt, pastaj gjate punes dhe kendoj po ma dha truni![]()
Une kur nisem per pune sikur po shkoj me u mbyt, pastaj gjate punes dhe kendoj po ma dha truni![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga drenicaku : 22-12-2009 më 17:19
O shoku!
Në ëndërr e ke parë Enverin që i thur lavde?!
Ju fyeni ata që u masakruan nga ai.Dhe ishte një populli tërë.
Po fali zot kur njerzit nuk dinë se çfarë bëjnë!
ahahahhahahahha,dikur me sollen nje rep pozitiv ,ku shkruhej i thote gomari kaposhit sa te gjate i ke veshet ....
kjo vlen shume per ty o veshgjat,mire qe jeni tr..apa e katundare por jeni dhe krenar per injorancen tuaj .....na duhen ca kokrra si puna jote ne forum ,te themi te rinjve sot ja sa idota kane qene komunistet ...
Ps .Adem ,Isuf Myzyri knonte dashnis ,kur je ne rregull me te tana edhe i kno punes ,por jo kur merrje domote me gjiz ne pune me bo normen ne diell ...
Ka pas thone njoni ,çfare norme doni nga puntoret e mi qe hajne buke e domote ...,domotja nuk mban dot veten e vet do nje hu ne b..yth ,e jo te mbaj puntoret e mi ....
Kshu Ademo bohu içik modern nga trute se ke kaq vjet qe jeto jasht ,mire te ka thone Brari pse su arratise ne Shqiperi ti po shkove ne Danimark ?
Pak me respekt per vellezerit e tu qe vuajten ,se dhe ne dim me e tall guzicen sa te dush ....por respektojme ....
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Saura!
Ke të drejtë me goce po mos u lodh se ti shumë mirë ua bën pyetjen.
Kur kishte kopësht me lule në Shqipëri,pse ja mbathët nëpër Europë?!
Pse nuk del dikush e të përgjigjet?!Moj le të justifikohet por të dalë e të thotë pse nuk erdhi në Shqipërinë lule.
Këtyre ju thua ja ujku,këta të tregojnë gjurmët!!!
O Beso ku je ti ,te kam çuar te fala me gocen,nuk kam kohe fare lol e zene me ate qe te thash por do dali diçka e bukur ...
Po pra po te korrigjonte ky analfabeti ty ,keto halle paç, mos paç te tjera lol
duhen ca dru me pre ,me ke do qeshim pastaj ...
te pershendes Beso se do iki per darke nga vjerra sonte ,jam e ftuar ka gatuar me dashuri per nusen e vetme lol![]()
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Me duket se po lodhemi kot per te trguar se cfare ndodhte atehere...........
por mua me duket se autori i vargjeve ''me gezim po shkoj ne pune ''e ka patur me te hedhur.Te gjithe ne ,qe e degjonim kete kenge qe ne 5 te mengjesit, me se shumti vinim buzen ne gaz .Nese e mbani mend doli dhe nje shprehje e fameshme''shteti ben sikur na paguan ,ne bejme sikur punojme''.Atehere qeshnim me lojen e Violeta Manushit ke Zonja nga qyteti ,por ai ishte nje nga filmat me te politizuar te asaj kohe..........ja disa rrjeshta per puntorin e asaj kohe
Puntoro puntoro
Kur ke qene me i lumtur o
Bam me kazem dhe lopate
S mbushe barkun me buke thate
O te q...t d...i te tem e te tate
Dija eshte injorance e mesuar.....
Krijoni Kontakt