Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 48
    i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Une kur nisem per pune sikur po shkoj me u mbyt, pastaj gjate punes dhe kendoj po ma dha truni

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga tasjani-ferizaj Lexo Postimin
    te na ne ferizaj ni rrug e ka emnin Enver Hoxha.
    Lavdi vepres se shokut Enver Hoxha.
    Po ndonje rrug me emrin shoku tito a kini akoma se ky xhaxhi enver ishte pjell e tij.
    Harrovaarri vepres se tij,dhe se ka akoma njerz si puna jote qe flet mir per veprat e ketij diktatori qe vrau shqipetaret me patriota qe kishte.
    Ndryshuar për herë të fundit nga drenicaku : 22-12-2009 më 17:19

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-11-2009
    Postime
    113
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Po ndonje rrug me emrin shoku tito a kini akoma se ky xhaxhi enver ishte pjell e tij.
    Harrovaarri vepres se tij,dhe se ka akoma njerz si puna jote qe flet mir per veprat e ketij diktatori qe vrau shqipetaret me patriota qe kishte.
    jo jav kimi lan ju drenices me ja vnu emnin e tites se m doket ju kishit pas kogja jarani me ta.
    na jena me enver hogjen

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    O shoku!
    Në ëndërr e ke parë Enverin që i thur lavde?!
    Ju fyeni ata që u masakruan nga ai.Dhe ishte një populli tërë.
    Po fali zot kur njerzit nuk dinë se çfarë bëjnë!

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Besoja Lexo Postimin
    O shoku!
    Në ëndërr e ke parë Enverin që i thur lavde?!
    Ju fyeni ata që u masakruan nga ai.Dhe ishte një populli tërë.
    Po fali zot kur njerzit nuk dinë se çfarë bëjnë!
    O ky ka tru peshku,dhe vetem ja fut kot se as shkrim leximin nuk e din,me te theme e ka krejt qka shkruan-legen hesapi mos u shqetsoni sepse nuk ka mal pa derra

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-11-2009
    Postime
    113
    O ky ka tru peshku,dhe vetem ja fut kot se as shkrim leximin nuk e din,me te theme e ka krejt qka shkruan-legen hesapi mos u shqetsoni sepse nuk ka mal pa derra
    ti zhugani i drenices a ki naj boq me veti me i kru zhugat.
    ma mir tru me peshku se pa tru hiq.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498

ahahahhahahahha,dikur me sollen nje rep pozitiv ,ku shkruhej i thote gomari kaposhit sa te gjate i ke veshet ....
    kjo vlen shume per ty o veshgjat ,mire qe jeni tr..apa e katundare por jeni dhe krenar per injorancen tuaj .....na duhen ca kokrra si puna jote ne forum ,te themi te rinjve sot ja sa idota kane qene komunistet ...

Ps .Adem ,Isuf Myzyri knonte dashnis ,kur je ne rregull me te tana edhe i kno punes ,por jo kur merrje domote me gjiz ne pune me bo normen ne diell ...
    Ka pas thone njoni ,çfare norme doni nga puntoret e mi qe hajne buke e domote ...,domotja nuk mban dot veten e vet do nje hu ne b..yth ,e jo te mbaj puntoret e mi ....
    Kshu Ademo bohu içik modern nga trute se ke kaq vjet qe jeto jasht ,mire te ka thone Brari pse su arratise ne Shqiperi ti po shkove ne Danimark ?
    Pak me respekt per vellezerit e tu qe vuajten ,se dhe ne dim me e tall guzicen sa te dush ....por respektojme ....
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Citim Postuar më parë nga saura Lexo Postimin
    ahahahhahahahha,dikur me sollen nje rep pozitiv ,ku shkruhej i thote gomari kaposhit sa te gjate i ke veshet ....
    kjo vlen shume per ty o veshgjat ,mire qe jeni tr..apa e katundare por jeni dhe krenar per injorancen tuaj .....na duhen ca kokrra si puna jote ne forum ,te themi te rinjve sot ja sa idota kane qene komunistet ...

Ps .Adem ,Isuf Myzyri knonte dashnis ,kur je ne rregull me te tana edhe i kno punes ,por jo kur merrje domote me gjiz ne pune me bo normen ne diell ...
    Ka pas thone njoni ,çfare norme doni nga puntoret e mi qe hajne buke e domote ...,domotja nuk mban dot veten e vet do nje hu ne b..yth ,e jo te mbaj puntoret e mi ....
    Kshu Ademo bohu içik modern nga trute se ke kaq vjet qe jeto jasht ,mire te ka thone Brari pse su arratise ne Shqiperi ti po shkove ne Danimark ?
    Pak me respekt per vellezerit e tu qe vuajten ,se dhe ne dim me e tall guzicen sa te dush ....por respektojme ....
    Saura!
    Ke të drejtë me goce po mos u lodh se ti shumë mirë ua bën pyetjen.
    Kur kishte kopësht me lule në Shqipëri,pse ja mbathët nëpër Europë?!
    Pse nuk del dikush e të përgjigjet?!Moj le të justifikohet por të dalë e të thotë pse nuk erdhi në Shqipërinë lule.
    Këtyre ju thua ja ujku,këta të tregojnë gjurmët!!!

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga Besoja Lexo Postimin
    Saura!
    Ke të drejtë me goce po mos u lodh se ti shumë mirë ua bën pyetjen.
    Kur kishte kopësht me lule në Shqipëri,pse ja mbathët nëpër Europë?!
    Pse nuk del dikush e të përgjigjet?!Moj le të justifikohet por të dalë e të thotë pse nuk erdhi në Shqipërinë lule.
    Këtyre ju thua ja ujku,këta të tregojnë gjurmët!!!

O Beso ku je ti ,te kam çuar te fala me gocen ,nuk kam kohe fare lol e zene me ate qe te thash por do dali diçka e bukur ...
    Po pra po te korrigjonte ky analfabeti ty ,keto halle paç, mos paç te tjera lol
    duhen ca dru me pre ,me ke do qeshim pastaj ...
    te pershendes Beso se do iki per darke nga vjerra sonte ,jam e ftuar ka gatuar me dashuri per nusen e vetme lol
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anëtarësuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Citim Postuar më parë nga saura Lexo Postimin
    O Beso ku je ti ,te kam çuar te fala me gocen ,nuk kam kohe fare lol e zene me ate qe te thash por do dali diçka e bukur ...
    Po pra po te korrigjonte ky analfabeti ty ,keto halle paç, mos paç te tjera lol
    duhen ca dru me pre ,me ke do qeshim pastaj ...
    te pershendes Beso se do iki per darke nga vjerra sonte ,jam e ftuar ka gatuar me dashuri per nusen e vetme lol
    Me duket se po lodhemi kot per te trguar se cfare ndodhte atehere...........
    por mua me duket se autori i vargjeve ''me gezim po shkoj ne pune ''e ka patur me te hedhur.Te gjithe ne ,qe e degjonim kete kenge qe ne 5 te mengjesit, me se shumti vinim buzen ne gaz .Nese e mbani mend doli dhe nje shprehje e fameshme''shteti ben sikur na paguan ,ne bejme sikur punojme''.Atehere qeshnim me lojen e Violeta Manushit ke Zonja nga qyteti ,por ai ishte nje nga filmat me te politizuar te asaj kohe..........ja disa rrjeshta per puntorin e asaj kohe
    Puntoro puntoro
    Kur ke qene me i lumtur o
    Bam me kazem dhe lopate
    S mbushe barkun me buke thate
    O te q...t d...i te tem e te tate
    Dija eshte injorance e mesuar.....

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •