Close
Faqja 7 prej 18 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 180
    -
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Eh jo mer Drague jo. Ajo medalje eshte. Nuk eshte madheshti 45 vjecare po 65 vjecare.
    Se per tjeter gje u ngritet ne `91 e tjeter kujt i vajti uji ne mulli. U rrezua busti o Drague po nuk u permbys Kolltuku. E ka thene Noli, kolltukofageve shqiptare nuk u duhen prere vetem duart po edhe kembet edhe koka qe t`i shkulen nga kolltuku. Pse u hoq Lena dhe u vu Prena nuk nderroi gje.
    Me ke u permbys Kolltuku? Me Gjinushin? Apo me Rucin? Apo me Berishen? Akoma me keto iluzione?
    Atehere te bejme vetem nje pyetje te thjeshte:
    KUSH U DENUA PER ATE MADHESHTI 45 VJECARE?
    CFARE KANE PERFITUAR VERTET TE INTERNUARIT POLITIKE?

U denua ajo ndrikulla...per dy pako kafe. Beri dy vjet burg, fitoi pafajesine...mori edhe demshperblim. Dmth krimi i asaj ndrikulle na qenkesh se vodhi kafene e popullit. Per ata qe hengren burgun e plumbin e kishte fajin vetem monumenti i shokut Enver.
    Cfare ke marre ti mer plak per ato qe ke hequr?

Sinqerisht une e di qe keto dhembin, plaga e trupit thahet, po e shpirtit jo. Por a e kupton qe nuk u mjaftuan me ate qe bene atehere, por tani po keta po na dalin edhe "liberatoret".
    Na u ngrysen komunista dhe na u gdhine demokrate.
    A thua demokracia eshte kollare qe na e heq ne darke dhe na e ve ne mengjes?

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Nuk e di se ne cilen shurrtore jeton ti or patrioti im.
    Dhe nuk e di ende se ku e lexove ti kerkesen time te llogarise ndaj emigranteve.
    Nuk e di se si jeton ti.
    Por di qe ti tani ke nje PC dhe ke edhe internet ne shtepi
    Kuptoj qe per ty perballimi nuk ka nevoje per heroizma , pasi i ke xhepat plot, keshtu qe mos shaj as Malokun e veriut e as te jugut , pasi po te mos ishte kjo politike qe eshte , ti do te haje ende buke misri .
    Mjaft ore folet si e ema e zeqos , maje thanes.
    Sot festohej fitorja mbi diktaturen - kujt i dhemb shembja e diktatures , doemos qe nuk e pelqen demokracine.
    Kush tha qe parlamenti ngjan me shen elizene?
    Por kur shoh ne rruge lumin e makinave, kujtoj se ketu ne mes te Tiranes , 19 vjet me pare kalonte zetori me grure i ngarkuar e karoca me kuaj.
    Kuptove or trim?

ps:
    Me qafe time ne kupton gje nga keto ti.
    Mor zotni leri xhepat e mi se po na shan komunistat dhe me tregon mua xhepat e para e punes.
    E dyta e punes, ato internetra, pc-ra dhe makina rruges nuk na i ka sjelle Sala. Jane paguar para. Dhe keto para kane ardhur nga jashte se vendi im.....qe zotrote e quan shurrtore....fale atij Sales dhe komshiut te Sales.....prodhon vetem produktet e shurrtores.
    E treta une nuk share ndonjehere "malokun" dhe as "maloken" por kam share gjithmone ate qe ka qene ne krye te qerres. Kur shaj Salen nuk i them ndonjehere "malok" sepse nuk me duket me i mire ai "fushori" i jugut. Ai eshte edhe ca e mafioz se ate s`e merr vesh ndonjehere se kur ta ben te keqen.
    E katerta, vetem nje inteligjent superior si puna jote nxjerr si konkluzion qe mua me dhemb qe u shemb diktatura. Mua me dhemb qe NUK u shemb diktatura. Ata zarba qe ishin ata jane prape. Kjo po qe me dhemb.
    E pesta nqs zotnia tate qenka i kenaqur qe per 19 vjet me ne fund kemi arritur qe nuk hame me buke misri po hame buke me miell patateje, apo dje kishte karroca dhe sot ka makina....lum si ty or mik. Une nuk jam i kenaqur sepse vendet e tjera ish-komuniste jane ne BE dhe ne jemi ne hale. Nqs zotrote te duket rast per te festuar sot qe te jesh gati neser per te zene radhen tek Ambasada e Shkerdhyer Greke per nje cope vize....lum si ty.
    OK zoti KuptonShume?

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    Pse me duken te gjithe si punonjes te administrates shtetit mua ata? Ndoshta mund dhe te gabohem! Mund te kete dhe ndonje nga ata te papunet qe e mbrojne vetem se eshte nga veriu, Salen!
    Po pse, kush prisje ti te dilte ne shesh? Edi Rama me gjith Erjon Veliajn?
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga Pogradecari Lexo Postimin

nuk e imagjinoj dot si mund te ndjeke nje popull i tere nje malok nga tropoja
    me sa ti shprehesh duket se paske nje imagjinate te cunguar!
    perderi sa nje popull i tere e ndjek "malokun"sic ti e quan,atehere eshte thjeshete fare per ta kuptuar arsyen e ndjekjes,nuk besoj se do ndonje imagjinate te madhe !!

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    e di qe eshte pak a shume e njejta corbe.

do te lutesha te me beje nje liste te antarve te PS qe kane vuajtur ne kohen e diktatures.

eshte normale qe Sala i hypi kalit.,kur gjeti ato trutharet.

mos flasim per Meksin se gjithmone ko.qe ka qene.
    P.S e vuajtur? Si jo? Pse shoku Gramoz pak ka vuajtur? Nuk e ke idene se cfare ka hequr qe te mos e benin minister te brendshem....po prape e bene maskarenjte. Se c`ka hequr ai e di?
    Te mjafton lista apo do te shtoj edhe ate tjetrin qe na mesoi qe "babai i mire apo i keq mbetet baba"?

Nuk ishte budallaqe loqja shenka kur thoshte "C`a eshte pularizmi?" Ky pra eshte pularizmi, qe ka shume kotece me te njejta pula.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kavir : 08-12-2009 më 18:31

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    P.S e vuajtur? Si jo? Pse shoku Gramoz pak ka vuajtur? Nuk e ke idene se cfare ka hequr qe te mos e benin minister te brendshem....po prape e bene maskarenjte. Se c`ka hequr ai e di?
    Te mjafton lista apo do te shtoj edhe ate tjetrin qe na mesoi qe "babai i mire apo i keq mbetet baba"?
    shume e thate lista.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Ju trima e te mencur , ju te shkolluar e te dale ne perendim, ju te bukur e te nderuar:
    Perse nuk vini ketu ne Atdhe e te kontribuoni qe ky vend te perparoje me shume, perse nuk investoni ketu djersen tuaj.
    Si mendoni ju se do te behet ky vend, me frymen e shenjte?
    Perpara se te na jepni mend e te na cani gajden, ejani e jepni kontributin tuaj ketu.
    Ne qe perballemi me veshtiresite e ketij vendi nuk na ka bere lopa e as jemi te perndjekurit tuaj.
    Mjaft na u hoqet si te zgjuar, se te ish per ju , ky vend do te ishte nen diktature ende.
    Ai Sali maloku me shoke kane meriten per kaq aritje sa ka Shqiperia.
    Ndoshta ju do ta coni kete vend edhe me perpara, por kur te shkelni e te jetoni KETU e jo nga puplat e perendimit.
    ca kontributi te japim ne ate pisllik mer...atje vetem korrupsioni ha buk,atje ka vdekur ndershmeria,atje te mbysin mediokrit mer qe jan ber mjeshter te lekut te piset,jo,te qelbur.

ngelet duke then arritje arritje...arritje leshi,pse qorra jemi ne? e shohim fare qarte diferencen e madhe te perendimit me ju atje....500 vjet prapa esht,vend mizerabel me keq se maroku....infrastruktura b'yth fare,korrupsioni ne qiell...asnje media nuk prek problemet reale te vedit,vetem demagogjira per te spostuar vemendjen,,,kuti votimi ktej kuti votimi andej..................atje po vdesin nga uria mer ju ala me hapje kutish votimi merreni.

nejse vazhdoni sic e keni,vet do lini lesht....pas nja 200 vjetesh e shihni europen ju me ate menie qe keni

ty po te kujtoj vetem kaq....gjermania u shkaterrua komplet...nga viti 1950 deri ne 1970 beri mrekullira....vetem 5 % e asaj qe beri gjermania te benin kta legenat e politikes ne shqiperi per 18 vjet,shqiperia do ishte pa kto halle qe ka sot.
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 08-12-2009 më 18:42
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Mor zotni leri xhepat e mi se po na shan komunistat dhe me tregon mua xhepat e para e punes.
    E dyta e punes, ato internetra, pc-ra dhe makina rruges nuk na i ka sjelle Sala. Jane paguar para. Dhe keto para kane ardhur nga jashte se vendi im.....qe zotrote e quan shurrtore....fale atij Sales dhe komshiut te Sales.....prodhon vetem produktet e shurrtores.
    E treta une nuk share ndonjehere "malokun" dhe as "maloken" por kam share gjithmone ate qe ka qene ne krye te qerres. Kur shaj Salen nuk i them ndonjehere "malok" sepse nuk me duket me i mire ai "fushori" i jugut. Ai eshte edhe ca e mafioz se ate s`e merr vesh ndonjehere se kur ta ben te keqen.
    E katerta, vetem nje inteligjent superior si puna jote nxjerr si konkluzion qe mua me dhemb qe u shemb diktatura. Mua me dhemb qe NUK u shemb diktatura. Ata zarba qe ishin ata jane prape. Kjo po qe me dhemb.
    E pesta nqs zotnia tate qenka i kenaqur qe per 19 vjet me ne fund kemi arritur qe nuk hame me buke misri po hame buke me miell patateje, apo dje kishte karroca dhe sot ka makina....lum si ty or mik. Une nuk jam i kenaqur sepse vendet e tjera ish-komuniste jane ne BE dhe ne jemi ne hale. Nqs zotrote te duket rast per te festuar sot qe te jesh gati neser per te zene radhen tek Ambasada e Shkerdhyer Greke per nje cope vize....lum si ty.
    OK zoti KuptonShume?
    Ore zotni i nderuar.
    Vendet e tjera te Ballkanit qe sot kane hyre ne Evrope, si dhe ato qe hoqen vizat kane qene dekada perpara nesh deri ne 1990.
    Ne kemi qene qysh ne fillim me te varferit or lum miku, nuk u varferuam tani e keto vite.
    Sigurisht qe une e respektoj fort djersen e emigranteve, pasi kam lene ca vite te jetes sime edhe une andej, por Shqiperia nuk behet me llafe rruge e me ankesa grash.
    Do b.... the te forta te ndertosh nje vend nga hici.
    Nuk eshte se jam i kenaqur me aritjet qe kemi, por me realizem shoh se kemi progres te jashtzakonshem, dhe kjo jo fale qeverive qe jane nderuar, por fale sistemit qe i rriti vleren punes se shqiptarit.
    Dhe ketu sot u festua nderimi i sistemit.
    Kujt ja them edhe une........
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Po pse, kush prisje ti te dilte ne shesh? Edi Rama me gjith Erjon Veliajn?
    Jo mo jo, prisja dhe ndonje tip gjysem-intelektuali qe do dilte aty per arsyet e veta morale. Ndonje qe te shkonte per bindjet e veta politike, pse duhet te dilte ne shesh dhe ti dilte ne krah kesaj qeverie. Po aha, nuk po me shef syri ndonje te tille ne ate turem. Plako mos me thuaj qe ti ke qene aty sot, megjithese nuk je ndonje punonjes administrate? lol
    Without deviation from the norm, progress is not possible

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    shume e thate lista.

Erion Brace, se ky osht long mishi.

Faqja 7 prej 18 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •