Close
Faqja 10 prej 18 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 180
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Po ja ere, njësoj si PS-ja që e mbushi Tiranën me fierakë dhe me administratë bashkiake, njësoj si këta të soçmit. Skenar i njëjti. Ndryshimi ishte se Rama thonte se populli do kutitë, po tani ça do thotë për këtë popullin që ishte sot në shesh?? Të gjitha këto ndodhin se një psiko si Edvini nuk pranon dot që ka humbur (kur ia ka thënë populli me 28 qershor, KQZ-ja, gjykata, nderkombëtarët)...

p.s. Pyes vetë se çdo të thotë tani Ngjela se mitingashët e PS-së i quajti masë kompakte njerëzore, kush e di çdo të thotë për mitingun e sotëm tu pa masivitetin që kishte.
    ME qe me permende fieraket nje nga ato autobuset e mbushur me adoleshente qe hapnin syte na kishte te shkruar ne xhamin para -Rinia e Fierit Me duket se jane te njejtet te Rames, por qe po i merr me qira ky tjetrit tani

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Po jo o vlla pse me valium.. kta jan frikacake qe dalin ne shesh nese u urdherohet. Ska me PPSH ktu. Dikush nese del ne shesh, te dale sepse ashtu e ndjen, jo sepse urdheron Saliu. Po thuaj ne shesh jan duke dal kta qe perfitojne nga secila parti qe vjen ne pushtet, se nese e ke pare, kur vjen PD apo PS ne pushtet nderrohet e gjith administrata. Eshte llogjike qe do dalin ne shesh kta, sepse jan duke ngren buke me PD. Kapish!?

Nuk e kan me detyrim, por e kan te nevojshme te dalin, se ndryshe ju iken karrigia nese vjen Edi ne pushtet. E njejta gje ndodh edhe me simpatizantet e Edit. Kjo eshte llogjika.

''Ore nuk te pash te autobuzi ne date 8 te nesermen, mos u duk fare nga puna''- kjo eshte linja llogjike qe perdoret nga administrata dhe te fuqishmit e saj - nje dite para protestave,mbi punetorin e dobet dhe te pambrojtur. Nuk ka hapsire fare, deshira e individit ne kete mes. O do vish, o neser be gati rraqet. Dhe kjo mo miku im, do te thote detyrim percaktim. Nje fare frike eshte dhe ajo. Me frike nuk nenkuptojme vetem friken e dikujt nga internimi, burgimi, apo druri. Frike pabukesie plako. Afer e afer jane disi me njera tjetren. Jo Hasani thua ti, po shoku tij i pijes Hyseni.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    ME qe me permende fieraket nje nga ato autobuset e mbushur me adoleshente qe hapnin syte na kishte te shkruar ne xhamin para -Rinia e Fierit Me duket se jane te njejtet te Rames, por qe po i merr me qira ky tjetrit tani

Opo mrapa lekut rinia e soçme. Me Ramën kan dalë më mirë, se kanë pas birra dhe qofte falas.
    Life's too short to remove USB safely.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Mashtrimi i Rradhes !!

Festojne? Po c'a po festojne te shkretet ? Fitoren mbi Kamunizmin. Wow.

Vdekje fashimizmit, liri popullit. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin

Aiiiiii djal ato vende pune që u mbyllen më herët pse a nën përcjelljen e detektivave kan qen të gjith ata puntor se dalin apo jo në gjith atë turm me mbi 100.000 mijë persona në sheshin Skenderbeu a? Po leje mos ja fut kot lum djali sa i trash që qenke.
    Foli zgjuarsia vete
    Je shume larg,ta kuptosh

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin
    Eros pershnetje!

Lexova edhe ca postime qe ti kapi fshesa..,
    Nigjo, levizja e lire shqiptarve ne EU asht goditja perfundimtare qe i jepet atyne njerzve qe dun me e shkatrru ket popull..., atyne qe po ngren gradacela me gjakun e emigrantve.., goditje t'fort korrupsionit.., dhe mbi te gjitha liron perfundimisht njrezit nga frika e rikthimit ne humnere...

Dhe kta Sala i din, dhe mir biles, se ket ja ka borxh shqiptarve.

Ti thu komunista, dhe ket e dim t'gjith se kush jan politikant ton.., por ktu ne nuk mshtesim politiken por t'ardhmen e Shqipnis, dhe sot ma shum se kurr duhet me e nimu ket kryeminister trim, qe po i jep pergjigjet e duhuna mafies...
    kqyr kete tjetrin....

alpha dominant Maska e D@mian
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Tirana e tera blu

Te duket sikur je pjese e gjakut princeror.
    Hahahahaha

Pastaj pyesim veten si sundoi Enveri 50 vjet me slloganin "patatja eshte edhe buke edhe gjelle"....lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga D@mian : 08-12-2009 më 20:55
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga D@mian Lexo Postimin
    Hahahahaha

Pastaj pyesim veten si sundoi Enveri 50 vjet me slloganin "patatja eshte edhe buke edhe gjelle"....lol
    Me kte koment, mendoj se mund te mbyllet tema.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    Citim Postuar më parë nga micro-phobia Lexo Postimin
    hahhahahah gjithe keta njerez per nje ngjarje qe ka ndodh para 20 vitesh hahahahahhh, po komunizmi u shemb ne gjithe Evropen o injorante por askush nuk e feston pos jush, s'paku ne ne Kosove as qe kujtojme kohen e Komunizmit e le me te mbajme mend daten e shembjes se tij, pastaj pas komunizmit kush erdhi, nje sistem edhe me i rrepte, kapitalizmi, ku tash ne vend se t'luftosh per mbijetese duke pare shtetaret si pasurohen, lufton per mbijetese dhe sheh shtetaret e biznesmenet si pasurohen, ku eshte dallimi? Shqiperia vendi me i varfer ne Europe, ua perkujtoj, por une nuk i kuptoj as ata te tjeret qe dalin ne rruge dhe pallin hapi kutijat, spaku te ne ne Kosove ato kutija ku i fusim letrat nuk i hap partia ne pushtet por eshte nje organ i pavarur, ka nje dallim midis ketyre dy kopeve bagetish, njera kope mban flamuj kuq e zi, e tjetra flamuj te kalter, te dyja me zhele dhe te varfra sa me ska, por jo shume te varfra nga xhepat sa te varfra nga truri
    bravo micro-ohobia se komentin ma te mir e ke dhen,ra komunizmi,ku pe sheh qe ra komunizmi,kush ishte sala ne kohen enverit maszhisti i tij,sa here qe ju pinte krahu enverit sala ja ngjeshke 2 ore edhe nuk kishte guxim me kerku nje pauze,kush ishte pastaj ne kosov ibrahim rugova anetar i lidhjes komuniste te jugosllavis,hajde komunista hajde kuq e kalter hajde populli ka i k ne europ e kur te ikin vetem edhe ata pak qe kan mbet do te beni vetvrasje

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    qe qka lexova ne gazeten perverse ditore te gjermanis http://www.bild.de/BILD/news/politik...-mit-mord.html

Faqja 10 prej 18 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •