-
i/e regjistruar
Problem me instalimin e mikrotikut
Pėrshėndetje pėr tė gjithė.Unė kam problem me instalimin e mikrotikut.Kam shkarkuar versione tė ndryshme tė mikrotikut,por gjatė instalimit tė tijė kam problem.P.sh po futi CD-en dhe aty ku i qetė pamjen system, routers ,PPPE e shumė tjera po klikoj me A pėr tė futur tė gjithave nga njė tikė.Dhe me "i" po instaloj dhe po instalohet nė rregull,mirpo tash kur po thotė reboot ok,po e ncjerri cd-en nga shtėpiza dhe po i them reboot ok.Kompjuteri po restartohet dhe tash kur duhet tė kompletohet instalimi,mua po mė delė diēka tjetėr.Po lexon shumė sende aty qė po i qet dhe po fiket kompjuteri.E kam provuar disa herė por ashtu po mė ndodhė.Nėse ka mundėsi dikush me treguar se ēka duhet me banė pėr me instaluar nė mėnyrė tė rregullt.Mandej qė pas instalimit tė kem mundėsin e licensimit tė mikrotikut,nėse ka ndonjė faqe ku mund tė gjejė pėr licensim tė mikrotikut.Falenderoj pėr mirkuptimin e juaj,se deri tash shumė herė kam pasur ndihmėn e juaj qė ka qenė shumė e dobishme pėr mua.Pėrshėndetje nga Dardiafro
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt