[QUOTE=Matrix;2514392]Ajo ishte pergjigjia e pyetjes tende me siper:
Tani e besoj qe dhe mund te mashtronte ashtu si ti.Postuar mė parė nga La Lune
[QUOTE=Matrix;2514392]Ajo ishte pergjigjia e pyetjes tende me siper:
Tani e besoj qe dhe mund te mashtronte ashtu si ti.Postuar mė parė nga La Lune
Prandaj ju kemi ju pra, qe te na korrigjoni (duke u ndaluar perrallat femijeve)
Prandaj kur te vendoset sheriati ne Shqiperi (larg qofte) kush permend Santa Clausin, do vritet me gure...
Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!
Tani e morrem vesh sesa burre na qenke dhe ti..edhe Mau-t ja dhe pergjigjen..mashtrus i kategorise se ulet..
avash avash, mos u nxeh![]()
Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!
Nuk kam gje per tu nxehur une,se nuk zbres nga oxhaku.
Jo me familjen time nuk mund te mirresh se nuk i njeh hiq, por ti mirru me familjen tende. Separi mirru me te gjallet e familjes tende, krejt rend me rend prej ma te vogles e deri te ma e madhja, e pastaj per desert shko mirru edhe me te vdekurit e familjes tende, atje ne vorre ku i ke.
Ah se gati harrova, ky Hashimi jem po iu ban shum te fala femrave te gjalla te familjes tende, poashtu edhe ty po te ban te fala me keto fjale: "Ho Ho balo, separi une e pastaj ti".![]()
Kosova kurre nuk ka patur armik me te rrezikshem se PDK e Hashim Thaqit a.k.a. Hashim Kompromisit.
Shqiptohe edhe iher emrin e atij Hashimit sa t'ja marresh doren & ..![]()
S'ka nevoje se ato tuat e njohin shum mire kete Hashimin tim, veq po t'habitshin sa mire qe ia kishin mare doren & ...
Ti kshtu thuju: "Keni shum te fala nga Hashimi i MAGNUMIT", e ato e dine tanaj saktesisht se kush iu ka ba t'fala. Edhe mos ia zin renin Hashimit tem a, se t'godet hundve ky.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga 'MAGNUM' : 09-12-2009 mė 15:40
Kosova kurre nuk ka patur armik me te rrezikshem se PDK e Hashim Thaqit a.k.a. Hashim Kompromisit.
sa njerez te ēuditshem sheh ketu ne forum.
te zhvillohet nje bisede ne menyre te civilizuar eshte pothuajse e pamundur ketu...
Vasudhaiva Kutumbakam
Nivel shume i ulet ke te drejte..edhe une behem pisman qe shkruaj tek ky forum...
Ti magnum .... sta kam une fajin qe e dashke me te gjate ushtrimin Hashim Magnum..shpresoj te arrish ne ndonje permiresim...
Krijoni Kontakt