Close
Faqja 12 prej 12 FillimFillim ... 2101112
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 115 prej 115
    Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anėtarėsuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Nje musliman i mirfillte keshtu duhet me fol .

Ne Islam ka vetem musliman pa sekte .
    Por ne kete islamin tuaj , paska sekte , me siguri se nuk qenkemi ne te njejtin islam .

Fillojme prej Ibrahimit a.s : 3:67.
    Ibrahimi nuk ka qenė as jehudi as i krishterė, por ai ishte larg besimeve tė kota, ishte musliman dhe nuk ishte prej idhujtarėve

Dhe askund ne Kur'an nuk gjeta qe vetem nje her te vetme te flitet per sunni por vetem : 3:102.
    O ju qė besuat, kinie frikė All-llahun me sinqeritet tė vėrtetė dhe mos vdisni, pos vetėm duke qenė muslimanė

Ja edhe nje ajet tjeter qe thot vetem musliman : 41:33.
    E kush ka fjalėn mė tė mirė prej atij qė thėrret te All-llahu, vepron (punė) tė mira dhe thotė: "Unė jam prej muslimanėve?"
    pejkamberi s.a.v.s. ka than umeti im dote ndahet ne 73 sekte 72 ne xhehnem kurse nje ne xhenet, sahabt kan pytur , kush jan ata te xhenetit? jan ata qe jan kap mbas KURANIT DHE SUNNETIT, keshtu asht ky hadith mos gabofsha, ALLAHU e din masmiri.

Pa suunet ska ismlam o njerz

edhe niher perher te fundit po ju tham, kjo asht qeshtje e ALLAHUT, Akida nuk lexohet por dhurohet nga ALLAHu, vetem ALLAHU e di se qkemi ne gjoksa.

Akida nuk msohet por dhurohet si hedije nga ALLAHU

Anėtarėsuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    ti ske gjet ne KURAN per sunni, si te pergjigjem tash una ty ne ket situat ?

a je i bam synet ti ?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga pejani34 : 11-12-2009 mė 19:56

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga pejani34 Lexo Postimin
    pejkamberi s.a.v.s. ka than umeti im dote ndahet ne 73 sekte 72 ne xhehnem kurse nje ne xhenet, sahabt kan pytur , kush jan ata te xhenetit? jan ata qe jan kap mbas KURANIT DHE SUNNETIT, keshtu asht ky hadith mos gabofsha, ALLAHU e din masmiri.

edhe niher perher te fundit po ju tham, kjo asht qeshtje e ALLAHUT, Akida nuk lexohet por dhurohet nga ALLAHu, vetem ALLAHU e di se qkemi ne gjoksa.

Pejani nuk u pergjigje aman, e ke ndermet te pergjigjesh ne pyetjen e bere ose jo?
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anėtarėsuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Pejani nuk u pergjigje aman, e ke ndermet te pergjigjesh ne pyetjen e bere ose jo?
    ti po tallesh me hadithe apo qka, hadithet kan komentime nga dijetart , nuk kuptohen vetem ashtu si lexohen.

nuk e di a asht sahih a j hadith dhe sekam lexu, po vetem e kam ndegju

per ALLAHUN asht e mundshme gjithqka ,

asht veshtir per ALLAHUN nje qoj ni gurri ne levizje? apo vetem pse ka ardh ne hadith dhe talleni tash, si ka mundesi qe zjari te bahet i ftoft per Ibrahimin a.s.?

nese deshiron me dit, ky asht hadithi qe tregon se jahudit jan ardhacaka ne at vend

mu per ket me ban te dyshimt besimi yt.

un ti qes me miliona pytje ku ske shanc te me pergjigjesh vetem me KURAN o njerz.

ti po kqyr me me nxan ngusht normal qe me nxen ngusht , un sjam kurgja ma shum se ni xhahil, po po xhahil,
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga pejani34 : 11-12-2009 mė 20:29

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375

Po une qe si takoj nje sekti , qfare do behet me mua ?? Ke ndojpergjigje ???

Edhe ti si sekt sunni , qfare ke me shum se sektet tjera ?? Apo ju jeni mat tmir se edhe ti je qaty .
    ti ske gjet ne KURAN per sunni, si te pergjigjem tash una ty ne ket situat ?

a je i bam synet ti ?
    Po jam i bere, por mos harro se synet jane bere edhe popujt para ardhjes se Muhamedit a.s . Ke Egjiptin , ke popullin hebre etj .
    Pra nuk eshte risi e Muhamedit a.s

Faqja 12 prej 12 FillimFillim ... 2101112

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •