Nermal se Kur'ani eshte zbrit i njejte si per mua si per ty , si per qdo njeri . Dhe une e kuptoj ashtu si ma ka dhen mendjen Allahu . Dija nuk perfshin vetem fene por dija perfshin shum e shum ma shum se vet feja . Por ske faj ti , sepse te kan then se njeri duhet me nejt veq tu msu fe , e shkencen me lan anash. E te mjert ju

qe jeni kaq mendje ngushte .
Une besimin ne Allah e kam prej shkences , sepse feja pa shkence eshte e verber . Kurse ju hiq mos u merrni me shkenc sepse qeshtu gjithe bota vjen ne shtetet islame si mu kan nshpi te vet , kurse po te ishin te zhvilluara do ishte pak ma ndryshe , por pse mu shkollu ??? Mos ja shef hajrin dikush fizikes, apo kimise a matematikes , a ekonomis a mjeksis . JOOO . Keto jane vetem per qafirat kurse muslimani sbon me msu , muslimani duhet gjithe diten me lexu Muslim Buhariun , duhet me ngu Bin Bazin , e gjithe dijetart "musliman" , sepse per ta Toka ende eshte e rrafshet .
Mem ngu mue gjithe diten ngoni ilahi se te mirat ju vin prej qiellit , e as mos gaboni me dal me ju rrok drita se oshte haram

.
Ec pra mytuu ne Arabi se njerzve si ti sja kem pa kurr hajrin , tradhtar te poshter .
Turpi i njerzimit
Krijoni Kontakt