Close
Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 115
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga pejani34 Lexo Postimin
    o paridi 26, esheh qe kan problem me akid , pse qan kok, akida nuk mesohet por dhurohet o Vlla

200 jahudi ike hafiza , edin Kuranin permendesh me tefsir, qka te ju them ma shum !

qaj kok sate duash me njerz qe jan ofendues, permendin sekt VEHABI qka ska egzistu kurr dhe nuk egziston,

qka po e zgat ma shum.
    Po nermal o pejani , se ata jahudi ju thojn se shkolla eshte veq per qafira .

Po ata jahudi jane qe po ja mbushin mendjen juve me lloj lloj idesh .
    Citim Postuar mė parė nga paridi26 Lexo Postimin
    po po qarte Allahu te shperblefte .Allahu azze ue xhele na forcofte ne fene e tij madheshtore dhe na rujate ne rrugen e te pareve tane te devotshem,na e mundesofte ta shikojme te verteten te vertet dhe ta pasojme ate dhe te koten te kote dhe ti largohemi asja.
    Allahu te shperblefte per keshillen .
    Amo keshill te madhe te ka dhen ....ngoj jahudit

Bravo per keshill pejon

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    o paridi 26, esheh qe kan problem me akid , pse qan kok, akida nuk mesohet por dhurohet o Vlla

200 jahudi ike hafiza , edin Kuranin permendesh me tefsir, qka te ju them ma shum !

qaj kok sate duash me njerz qe jan ofendues, permendin sekt VEHABI qka ska egzistu kurr dhe nuk egziston,

qka po e zgat ma shum.
    Pejani34 ja ne nuk e dim Akiden, nuk e njohim shkencen e hadithit, po urdhero ti qe e njeh shkencen e hadithit, akiden e fese sone, me sqaro me shkence te hadithit dhe me akide se si mundet hadithi qe kam sjellur me larte te jete sahih?!!!
    E kam fjalen per hadithin sipas te cilit nje gurre ia vjedh teshat Musait a.s. !!!

Me Respekt
    GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anėtarėsuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Qka ka lidhje me akid ky hadith , dhe kush te tha ty se ka qen ni grua qe ja ka vjedh Teshat,?

normal qe ke problem me akik, me ni postim dhua un jam musliman sjam vehabi, kush te tha qe egziston sekt vehabi ? . kjo asht ofendim, per musliman,(shpifje)

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Qka ka lidhje me akid ky hadith , dhe kush te tha ty se ka qen ni grua qe ja ka vjedh Teshat,?

normal qe ke problem me akik, me ni postim dhua un jam musliman sjam vehabi, kush te tha qe egziston sekt vehabi ? . kjo asht ofendim, per musliman,(shpifje)
    Jo grua po gur (shkemb) .

Ps Gostivar mos u qu vampir mor ky guri , ose ka mbet lakuriq e ja ka mar teshat

Anėtarėsuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    ma boni hallall se keq e kom lexu

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639

Jo grua Pejani34, jo grua !!! Por GURRI ai ka vjedhur teshat Musai a.s. sipas hadithit, gurri.
    Dhe ky hadith nga ana e Imam Buhariut eshte konsideruar Sahih, sahih sepse eshte percjellur nga Ebu Hurejra.

E sa i perket sekteve, perseri them se jam Musliman, as shia , as suni, as pjestar i ndonje sekti tjeter.
    Se a ekziston sekti Vehabi, eshte pyetje tjeter, sipas disave ekziston, sipas disave nuk ekziston. Kush ka te drejte , eshte ceshtje qendrimi qe individi merr lidhur me kete ceshtje.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anėtarėsuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    nese sje sunni , me vjen keq, se un jam sunni, sedi se qka te bisedoj ma shum.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga pejani34 : 11-12-2009 mė 19:08

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Ja psh me sqaro psh se si dijetaret sunit vertetojne vertetesine e atij hadithi qe folim me larte, filloja me kete.
    Nese me jep sqarim te mire, ku i dihet ndoshta edhe une behem suni.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Jo grua Pejani34, jo grua !!! Por GURRI ai ka vjedhur teshat Musai a.s. sipas hadithit, gurri.
    Dhe ky hadith nga ana e Imam Buhariut eshte konsideruar Sahih, sahih sepse eshte percjellur nga Ebu Hurejra.

E sa i perket sekteve, perseri them se jam Musliman, as shia , as suni, as pjestar i ndonje sekti tjeter.
    Se a ekziston sekti Vehabi, eshte pyetje tjeter, sipas disave ekziston, sipas disave nuk ekziston. Kush ka te drejte , eshte ceshtje qendrimi qe individi merr lidhur me kete ceshtje.

GV_USA
    Nje musliman i mirfillte keshtu duhet me fol .

Ne Islam ka vetem musliman pa sekte .
    Por ne kete islamin tuaj , paska sekte , me siguri se nuk qenkemi ne te njejtin islam .

Fillojme prej Ibrahimit a.s : 3:67.
    Ibrahimi nuk ka qenė as jehudi as i krishterė, por ai ishte larg besimeve tė kota, ishte musliman dhe nuk ishte prej idhujtarėve

Dhe askund ne Kur'an nuk gjeta qe vetem nje her te vetme te flitet per sunni por vetem : 3:102.
    O ju qė besuat, kinie frikė All-llahun me sinqeritet tė vėrtetė dhe mos vdisni, pos vetėm duke qenė muslimanė

Ja edhe nje ajet tjeter qe thot vetem musliman : 41:33.
    E kush ka fjalėn mė tė mirė prej atij qė thėrret te All-llahu, vepron (punė) tė mira dhe thotė: "Unė jam prej muslimanėve?"

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar mė parė nga paridi26 Lexo Postimin
    hajde hajde .

po ēa jan keto perralla mer?pu je qenkat krejte te lajthitur,si mer 250 vjet mbas pejgamberit alejhi selam ?ik er djalosh meso se ēdo te thote la ilahe il Allah.ku i mesuat keto perralla ?ne librat e ainshtajnit ?
    qe ta dish ti o xhamia dhe kushdo si puna jote ,nukka historian ne bote qe te mos e ket shembull ruajtjen e historis ne menyren qe ja kan bere sahbet e resulit alejhi selam .

E paske pshtjell krejte se kur te thuashe (la ilahe ) ne shqip thote se nuk ka zote !!!
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •