un nji kafe apo nji got vere do e pija me suada![]()
La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
sur tout quand elle a
le Diable au corps...
✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮
ku i kam bavarezat e forumit te takohemi te bari
JO SEKS PARA MARTESE
heren e dyt do pij....me Noela,tre dopio vecchia romagna secili, me got te nxeht dhe avull vecchia qe clirohet....tre dopio Noela i mban e di shum mir.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 08-12-2009 mė 14:59
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
te beft mire birra Drague Mo pas ken bashk valla edhe une e kisha qu pak uj gjeneti hahaha..Kisha pranue me te gjith po mo pagu jooooooo se me kishin shku 25000 ero po te piheshin ne kosov po njeres ja kisha perzie birren me ash hash hahaha Kafe te pija do deshiroja me lolen>3 me dy zogjt me Alem me adem gashin adem demaqin ,me bombonen milanisten me shum qe vertet ja vle me i lexu postimet e tyre nese dikend e kom harru mose ma shofi per te madhe vertet jemi nji lloj bare kafe si ne od te plakut hahaha ketu kaloj nji koh te mire dhe pse nganji her jom i zhgenjyer me disa qe shkrimet e tyre me shum na largojn se na bashkojn madje na perqaj edhe me teper se sa edhe jemi.At Fishta .Abdyli e Naimi Deshiruan ta bashkojn ket popull duke i lavdruar ,kurse une duke e share e fyer njellos po kam at qellim .Pa bashkim ska shqiptari ket ta dij plak e i riii.
Krijoni Kontakt