Postuar mė parė nga xfiles omg, i am king, king of katund of albania c'mon i pari fshatit, u know u'r more than that ēa modestiiiiiiiii Mirė pra, po e thyej unė akullin: do tė pish njė kafe me mua ?:-D Kushti ėshtė qė tė marrėsh edhe white-knight me vete
Elegance is an attitude.
Postuar mė parė nga drague makinen e ngas une. nuk ka problem. inshalla na del perpara nai 1 nga ato qe i kemi qejf ne" me xfiles jam taku ne rome,nuk pi me vertete,pi vetem koka kola lol
Postuar mė parė nga angelina o2 c'mon i pari fshatit, u know u'r more than that ēa modestiiiiiiiii Mirė pra, po e thyej unė akullin: do tė pish njė kafe me mua ?:-D Kushti ėshtė qė tė marrėsh edhe white-knight me vete komplimente si shkes do mbes pa pune pastaj.
Postuar mė parė nga angelina o2 Mirė pra, po e thyej unė akullin: do tė pish njė kafe me mua ?:-D Kushti ėshtė qė tė marrėsh edhe white-knight me vete un po shtoj dhe kushtin qe te marrim me vete dhe blood_venom . po ku do e pime, ne gjermani, itali, divjake apo tirane?
Postuar mė parė nga Eros- me xfiles jam taku ne rome,nuk pi me vertete,pi vetem koka kola lol jo po si puna jote, birraxhi
Postuar mė parė nga xfiles un po shtoj dhe kushtin qe te marrim me vete dhe blood_venom . po ku do e pime, ne gjermani, itali, divjake apo tirane? Atė do e kisha marrė vetė me vete, po gjithsesi e ka tė siguruar karrigen Do e pimė te Bar Kafe "Forumi shqiptar" lol PS: drague, nuk ngelesh pa punė ti jo
Postuar mė parė nga xfiles un po shtoj dhe kushtin qe te marrim me vete dhe blood_venom . po ku do e pime, ne gjermani, itali, divjake apo tirane? Postuar mė parė nga angelina o2 Atė do e kisha marrė vetė me vete, po gjithsesi e ka tė siguruar karrigen Do e pimė te Bar Kafe "Forumi shqiptar" lol PS: drague, nuk ngelesh pa punė ti jo : D Ca jane keto plane pa dijenine time keshtu ?Megjithese po me pelqen ideja.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Postuar mė parė nga Eros- me xfiles jam taku ne rome,nuk pi me vertete,pi vetem koka kola lol Ku ke humb mer ti mongo boi? Stupid adn.
Me par, hot,tony broken xhenet qe me ka marr malli jessy qe rrofte skype qe e shoh. Me keta miq do me shijonte nje kafe fillimisht
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Postuar mė parė nga Busy Girl Me par, hot,tony broken xhenet qe me ka marr malli jessy qe rrofte skype qe e shoh. Me keta miq do me shijonte nje kafe fillimisht do e kishim vazhduar edhe me drek moj hahahahh
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt