Postuar mė parė nga elsaa Po une do kisha ndonje vend tek ajo tavolina do te majsha n'pren
Postuar mė parė nga drague tani, qe thoni ju......... po te isha beqar do beja nje tavoline shume te larmishme. C'a vetem nje tavoline eee...bashkoi nja dy a tre, se zene me shume
Ubi solitudinem faciunt, pacem apellant
Postuar mė parė nga drague do te majsha n'pren ne preher jo se do te thyeja kockat po du venin e pare ne balle te oxhakut . lol
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Postuar mė parė nga elsaa ne preher jo se do te thyeja kockat po du venin e pare ne balle te oxhakut . lol Hajde plako na nxirr ndonji pije tani se kafe nuk dum ,dhe mundsisht ke tavolina e par mu me elssen ; )
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Postuar mė parė nga Apollyon Kte noel* me shalet 3 metra e gjyse, na e vini ne krye te tavolines. lol e mo mire spo ta prish dal une nga fundi , vetem se duhen nja dy jastike mbi karriken qe te dukem edhe une
Postuar mė parė nga Linda5 Hajde plako na nxirr ndonji pije tani se kafe nuk dum ,dhe mundsisht ke tavolina e par mu me elssen ; ) kush tha qe shesim kafe. dini me lexu shqip?? per primo tavolin burrash. xhuxhu apollyon baba(rrnoft) landi i kom harru emrat e pijedashsve
Hej ku eshte tavolina e gocave pijanece???... Aty me keni mu
Really Dude... Get A Life!!!
Postuar mė parė nga drague kush tha qe shesim kafe. dini me lexu shqip?? per primo tavolin burrash. xhuxhu apollyon baba(rrnoft) landi i kom harru emrat e pijedashsve Po kjo ēfar esht plako Po tė ishte Forumi Sh. nje kafe bar?..... Hajt leni llafet dhe na boj dhe tavolinen ton (me ne femnat) pijedashese ,po mos na vej me ato qe se majn pijen
Postuar mė parė nga Linda5 Po kjo ēfar esht plako Po tė ishte Forumi Sh. nje kafe bar?..... Hajt leni llafet dhe na boj dhe tavolinen ton (me ne femnat) pijedashese ,po mos na vej me ato qe se majn pijen Jooooo ato qe dehen qe me pijen e pare dhe pjesen tjeter e kalojne ne banjo si dume ne tavoline
Drague e gezofsh barin Tani jam ulur ne tavoline me Linden dhe Elsen. Kush eshte kamerier?
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt