Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Anëtarët e Shoqatës për mbrojtjen e femrave të punësuara në industrinë e seksit, do të protestojnë për të drejtat e tyre, duke ofruar seks falas.
    Prostitutat nga kjo shoqatë daneze kanë vendosur t’u ofrojnë shërbimet e tyre falas pjesëmarrësve të Samitit për klimën, i cili ka filluar të hënën në Kopenhagë.

Autoritetet e Kopenhagës ndërkaq, kanë shpërndarë afishe anembanë qytetit, ku u bëhet thirrje njerëzve të mos i shfrytëzojnë shërbimet e këtyre prostitutave – veprimtaria e të cilave nuk është e ndaluar me ligj. /Telegrafi/
    as na e sjell tekstin në danisht o, brooklyn, se unë nuk po gjej dicka të këtillë.
    po e them këtë nga shkaku se danezët janë edhe fanatik në këtë aspekt, prandaj bash jam kurreshtar të di.
    jeton në Danimarkë, ti brooklyn?
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Boll u masturbuat ketu ne kete teme po ikni futjani gjumit tani. Samiti "mbaroi" dhe me te mbaroi dhe shansi per pjeshka falas.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Lene mo se na knoqe. Do e kishim shkrepur bosh po te mos na nxirrje kete lajm.

Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Lene mo se na knoqe. Do e kishim shkrepur bosh po te mos na nxirrje kete lajm.
    Po shkrepe o burre, ca te kushton se po e shkrep bosh. Merr ca peceta mos behesh pis
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •