Pu pu pu ,ja hengshin m....burrat kesaj apo ketij .... lol,kjo teme duhet futur tek toleranca seksuale ahahahah
Dituria prehet nė zemrėn e atij qė ka mend, por ajo qė ėshtė nė zemrėn e budallenjve merret vesh.
Te emerosh peshkope nje lezbike eshte si te emerosh ujkun veteriner.
Jan disa sekte te krishtera ne Amerikė, qe me shume anojn nga Satanizmi, se sa nga ajo qe te pretendojn ti gjasojn nje feje qe pretendon te perfaqesoj nje fe hyjnore.
Shembull i kemi disa sekte Baptist, dhe te shkosh ne kishat e tyre, nuk mund te gjesh ndonje dallim te madh me ndonje Diskoteke, ku muzika qe behet ne ate objekt te bind se gjendesh ne ndonje diskoteke per te rinje.
Dhe tash kesaj perverzeje, ti vie rasti qe te udheheq besimtaret, doren ne zemer eshte diqka qe tejkalon skandalin. Imagjinojeni nje lejzbike e tillė ti keshillon gratė apo femrat ne Kish, dhe pse jo te supozohet se do kete dhe pas kesaj ithare te tilla.
Kam pershtypjen qe dita dites Homot, kan dendenca qe te inkuadrohen ne fen e krishtere dhe te formojn nje Sekt te veqant, qe pastaj i gjithe komuniteti homoseksual ta gjej veten ne kete sekt.
No coment
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
shume keq,
protestoj ndaj kesaj ngjarjeje te paprecedent,
nuk kam asgje kunder lezbikeve, perkundrazi,
por kjo qenka lezbile e shemtuar dhe plake,
ndryshe do ishte puna po te ishte ndonje hot chick, do shkoja ne meshe ēdo te diele me shume qef.
aj lajk lesbians lol...dhej ar veri hot...bat hejt gejs meshkuj
![]()
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Kot spo thuhet po vjen fundi botes , ja fillojne me keto monstrat pastaj vazhdon vet ajo .
Pupup na e shpifen .
Krijoni Kontakt