Me kerkesa nuk qeke keq tironce. Gjynof se qekan dhe me xhirim gomash,![]()
It's time to play the game !
Epo varet se nga cili cep i rruzullit dergohet kerkesa. Ne ate cep , mund te jete ne mode dashnia me i cik arome gomash te djegme. Keshtu nuk ndjehet dhe aroma e perzervativit te djegur..Nejse. Shaka kjo.
Pse dashurite e tua si kane filluar, direkt dashuri. Une per vete te gjithe te dashurat i kam pas shoqe me pare. Don't worry . we're not friends.....yet![]()
[QUOTE=WALCHIRIA;2515424]Ti hynke ke kjo kategori me duket . perderisa e shkruajte me kaq qef e deshir , kete e dime ne por mir eshte qe te na bi ne menje , e jo te kthejme shpine kur bota na e kan nevojen ..[/QU
Me vjen keq qe kalon ne paragjykime pa me njohur,,,,,nuk esht ajo c'ka doja te shprehja.
Gjithsesi me behet qejfi qe flasim WALCHIRIA))
nga frika, u bera trim...!
Sa e thellove ate punen e gomes , te pelqeu ta zhbiriloje mir e mir si version ..lol
Ste ve faj ju meshkujt vdisni per goma e gjona qe bohen ka llastiqet
Por dont worry i got somebody qe e dua , po qajme hallin me shoqerin per gjera qe na bien ndermend ne netet pa gjume tek flasim me dashuroret tane .
Dashurit e mia , pse o aman ca jam ber une pus dashurish , un kur bie bie me shikim te pare ose te dyte , po dhe po te behemi friends gjo pa rrezik jam busy already ...lol
Cmu desh mu qe e thashe![]()
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Nice.........
Krijoni Kontakt