Postuar më parë nga KAT shume sexi qenka kjo me syze,... aty e kam vene ... ta shikosh kur te duash KAT .... Mirmbrema Maryp ...caldo dalle tue parti? Albo po une me te degjuar e kam bergamishten derbardhe
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Postuar më parë nga donna76 Albo po une me te degjuar e kam bergamishten derbardhe mendoja se mos ishit eksperte linguistike
RADIO RA ..::.. WEB RADIO & DEEJAY ALBANIA
Postuar më parë nga Albmaster mendoja se mos ishit eksperte linguistike ha ha .... me la cavo, ma il bergamasco non è proprio la mia preferita, cik e trashe si gjuhe Nejse gente , mi sto guardando Ufficiale e gentiluomo te katra, fantastico
Postuar më parë nga donna76 ha ha .... me la cavo, ma il bergamasco non è proprio la mia preferita, cik e trashe si gjuhe Nejse gente , mi sto guardando Ufficiale e gentiluomo te katra, fantastico hahahahahah e trashe thate ??? hahahahahahahaha
Postuar më parë nga donna76 aty e kam vene ... ta shikosh kur te duash KAT .... Mirmbrema Maryp ...caldo dalle tue parti? Albo po une me te degjuar e kam bergamishten derbardhe se mos e heqesh, se do bojme greve para krieministrise e lum si ne qe ne Puke jetojme, se ne forum noj gjo shikojme,
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta... ---voudou.. ---
Postuar më parë nga KAT se mos e heqesh, se do bojme greve para krieministrise e lum si ne qe ne Puke jetojme, se ne forum noj gjo shikojme, Pukjon qenke mo se me duket sikur te kam pare
E ka modelin e flokeve ti tano karidi ai!
Postuar më parë nga Bamba E ka modelin e flokeve ti tano karidi ai! karidi, s'o nga puka o nga bulqiza, mos na natarro kot. une e kam si ky poshte>
bona sera tuti amicci ( ndoshta nuk e kam shkrue gabim ..)
mos e caj mendjen fare, kuptohesh mire!
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt