Close
Faqja 29 prej 57 FillimFillim ... 19272829303139 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 564
    i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga tutankamon Lexo Postimin
    SAURA, KAQ SHPEJT E PASKE DHON DOREHEQJEN MI GOC ////?TI SEI PERSA LA COSA PIU DOLCE DI STO MONDO ...

Une nuk e mora fjalin ne ate sens ...po nejse dhe po te jete ashtu si e ke kuptuar ti ,çfare lidhje ka pamja me'' ndjeshmerin'''

Mos kthe pergjigje se do ta dh...nuk je fin si une ne humor (per mua nuk ka problem po do na dali ndonje i ''ndershem '' nga forumi duke na bere moral )
    vdes mo per keto gjojna del nga strofulla menjehere:P
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anëtarësuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    Citim Postuar më parë nga Bamba Lexo Postimin
    donna ku do i bosh pushimet ti zogu?

Ktu? :P

E perchè no...!!! te piaaaas mia Cremuna ?? Aty pllaq plluq ne lumin Po plot me silur dhe me rafinerin Tamoil.... kush eshte me mire se ne ?!
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

Perchè no? Perchè fa cagher! :P

TR1920A Maska e Oni_11111
    Anëtarësuar
    12-11-2006
    Vendndodhja
    Toscana
    Postime
    143
    shi shi..... paska plas keq fare dialekti verior knej nga forumi jon.

Asiher nuk m'ka pelqy. m'jep idene e atyne aperitivistave te veriut qe skan mener jush as brek ne b... djersisin 7 djerse me ble nji kemishe ene shkojn e shesin tangerllik duke kalu nga nje Bar ke tjetri, duke pi gli avanzi degli altri.

mos m'shani se nuk e kom me juve eh.... e kom me nordistet e italise.
    L'AMORE, L'UNICA COSA PER CUI VALE LA PENA SOFFRIRE !!!

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anëtarësuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Citim Postuar më parë nga Oni_11111 Lexo Postimin
    shi shi..... paska plas keq fare dialekti verior knej nga forumi jon.

Asiher nuk m'ka pelqy. m'jep idene e atyne aperitivistave te veriut qe skan mener jush as brek ne b... djersisin 7 djerse me ble nji kemishe ene shkojn e shesin tangerllik duke kalu nga nje Bar ke tjetri, duke pi gli avanzi degli altri.

mos m'shani se nuk e kom me juve eh.... e kom me nordistet e italise.
    hahah jo re......

me mire nordistet sesa teronet e italise.

veriu po mban jugun me buk prej shekujsh.
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

Anëtarësuar
    12-11-2006
    Vendndodhja
    Toscana
    Postime
    143
    ahahahah o Toni po une nuk e futa tek politika Pastaj as nuk fola fare per terronet. e kisha fjalen per banoret e veriut ne Itali qe ne pergjithesi jane tangerlliksa, te ftohte, dhe te shohin gjithomne nga koka e deri te kembet me ate shikimin e tyre superior alla: "Io sono io e voi non siete un cazzo"

Pastaj as nuk e vej ne dyshim qe ka edhe njerez te persosur.... ci mancherebbe....

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anëtarësuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    ahahahah o Toni po une nuk e futa tek politika Pastaj as nuk fola fare per terronet. e kisha fjalen per banoret e veriut ne Itali qe ne pergjithesi jane tangerlliksa, te ftohte, dhe te shohin gjithomne nga koka e deri te kembet me ate shikimin e tyre superior alla: "Io sono io e voi non siete un cazzo"

Pastaj as nuk e vej ne dyshim qe ka edhe njerez te persosur.... ci mancherebbe....

nuk thua shyqyr te jen ata, se po nuk ishin ata nuk ka kush me na dhen buke ketu re...

italinet po ikin per lesh vet , jo me ne qe varemi nga keta!!

nordistet qe thua ti ( figli di papa) si munde te pershkruajm kane pasuri dhe bisnese
    ndaj bejne ashtu, nuk jan moracek si jugsit ose ( per juges en quaj nga roma e poshte)

ndaj lutju zotit qe te jen akoma me te pasur se per zotin me mire shkoj ne shqipri sesa te punoj ne terronia...

Anëtarësuar
    12-11-2006
    Vendndodhja
    Toscana
    Postime
    143
    Si the ti Toni??? varemi nga ata??? apo jane ata qe varen nga ne??? Nuk dua ta bej te gjate duke futur edhe ekonomine ne mes per te treguar se sa shtytje ka patur ekonomia italiane nga manodopera dhe taksat e rrefugjatve. sono dati di fatto me shkrime edhe me firma nga ministrite e ndryshme ne itali.

Une nuk varem nga ata.... une varem nga krahet e mija sa t'kem krahet e mija te siguroj se nje cop buke e gjej ne c'do vend te botes.

Anëtarësuar
    12-11-2006
    Vendndodhja
    Toscana
    Postime
    143
    se harrova te them se ato pasaniket qe the ti ne nord po ti numerosh jane 5 veta. te tjeret jane t'gjithe vdeksira dhe fallco-pasanik qe te kerkojne cigare ne mes te rruges. flas sepse kam vite eksperience ne veri te italise pavarsisht se momentalisht ndodhem ne toscana.

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anëtarësuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Si the ti Toni??? varemi nga ata??? apo jane ata qe varen nga ne??? Nuk dua ta bej te gjate duke futur edhe ekonomine ne mes per te treguar se sa shtytje ka patur ekonomia italiane nga manodopera dhe taksat e rrefugjatve. sono dati di fatto me shkrime edhe me firma nga ministrite e ndryshme ne itali.

Une nuk varem nga ata.... une varem nga krahet e mija sa t'kem krahet e mija te siguroj se nje cop buke e gjej ne c'do vend te botes.
    ne kete pik ke te drejt,por mos harro qe krah kan te gjithe..

krah kishe dhe ne shqipri por prap nuk te hyn ne pun atje ndaj more mergimin,

mos mendo se un jam pro ketyre , thjesht evidencioj qe ishte mire italia kur ishte me e pasur dhe keta kishin me lek, na shikon me sy tjetr ..

ndesa tani e shikojne emigrantin si person qe po i heq buken e kalamajve..

ta them nga pervoja personale pasi kam 14 vjet tashme ne " mavri"

Faqja 29 prej 57 FillimFillim ... 19272829303139 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •