ca thu ti mer shi nuk po vi hic shi kom ketu sa me te myt....
![]()
ca thu ti mer shi nuk po vi hic shi kom ketu sa me te myt....
![]()
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
ketej shume mire mi, ia mbushim xhepat berlusconit ku ka me mire..
ne Milano nuk te keshilloj te vish se ja futi nje shi tani qe sja ka qefi te pushoje..shyqyr te pakten se na u freskua koha..
Si po ia kaloni ju ne Firenze, nese jeton dikush atje?? Qyteti im i preferuar..![]()
ne Milano do vi une njiher ose do vdes fare se kam qen me nja 5 vene ne itali vetem ne milano akoma...po meqe o shi nuk vi ket her heren tjeter u pa puna
....
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
pervec duomos ska ndonje bukuri te madhe milano qe i mungon qyteteve te tjera te Italise..kudo te kthesh koken ketu je e rrethuar nga banka
Nejse ti hajde njehere sa per te heq fiksimin![]()
pershendetje njerezia.. come va la vita broken??? qui a roma fa un caldo ..
tironce hajde ne rome mi bashke me broken e pastaj vemi ne firence se ja vlen
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
insomma si tira avanti..kur te mbarojne provimet do behet me mire, me ka marre malli te zgjohem vone ne mengjes..po andej nga ju eshte kohe e bukur perhere sepse ju mbajne me hater, kryeqyteti mo
i vizitojme te gjitha qytetet duke e filluar nga vale d'aosta deri ne sicili edhe pastaj zgjedhim kush e meriton vendin e pare![]()
Salve !
Come state signori ?
Salve mary e tutti gli altri![]()
Ore shoke e shoqe kam nje jave qe dua te futem ne portaleimmigrazione.it dhe nuk futem dot.. mos ka ndryshuar adresa ?
Mos kane vene ndonje adrese tjeter per te verifikuar permeson ?
Salve...
ecco la pagina dedicata alla visualizazzione del suo P.S (Permesso di Soggiorno Elettronico)
Cordialmente
https://www.portaleimmigrazione.it/E...StartPage.aspx
Jo jo, e pa mundur... me plasi... nuk lidhem dot.
Ndoshta eshte ndonje problem me linjen qe kam..
Gjithsesi te falenderoj per adresen qe vendose ketu.
Krijoni Kontakt