Postuar më parë nga drague buondi amici pse vetem ke ne te bi bore. -15° per momentin Si ja boni ,une se du hiç...
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Postuar më parë nga saura Si ja boni ,une se du hiç... ca ti bojm na eshte bo si burri nones. kur u ndane kto na rane
Postuar më parë nga toni007 ka fillu bora me shumice ketej ....... nuk dilet jashte se ngrin nga te ftohtit!!!!!! edhe un persh gjithe forumistat e italise Spo fillon bora ketej ka filluar andei qe ketej ka shtepin bora
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
Postuar më parë nga drague ca ti bojm na eshte bo si burri nones. kur u ndane kto na rane ça me bo ,nuk jan te gjith me fat si ky ahahaha
Postuar më parë nga ^_BIM_BUM_BAM_^ Spo fillon bora ketej ka filluar andei qe ketej ka shtepin bora ku re andej, ti jeton ne trento lol un ne emilia hahahahahahahaha
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Buon Giorno Italia a pranoni mysafir... Ju pershendes te gjitheve
Postuar më parë nga izabella Buon Giorno Italia a pranoni mysafir... Ju pershendes te gjitheve ciao izabella come va stamattina?
Postuar më parë nga toni007 ciao izabella come va stamattina? bene un po freddo ma speriamo che il freddo se ne va presto.... E da voi come va stamattina??Fa freddo ???
Ndryshuar për herë të fundit nga izabella : 20-12-2009 më 06:26
Postuar më parë nga izabella bene un po freddo ma speriamo che il freddo se ne va presto.... E da voi come va stamattina?? nn ce male, una giornata da godersi la casa al calduccio , con sto tempo meglio nn rischiare!!
Postuar më parë nga toni007 nn ce male, una giornata da godersi la casa al calduccio , con sto tempo meglio nn rischiare!! e si hai ragione meglio non rischiare fuori......meglio a casa Spero che ho scritto bene perche non scrivo da tempo in italiano....
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt