Postuar më parë nga IL__SANTO Keto dite festash i kalova rehat.Vitin e ri po e pres me krah hapur. Ca behet andej nga viset e tua?? Mire knej, nuk qahemi jo: buke e uje s'na mungojne. Per vit te ri kemi prenotuar nje tavoline ne nje lokal me muzike gjithe si familje. Bukur bukur. Ciao saura! Mire ti?
La vita è bella...
Postuar më parë nga Erlebnisse Mire knej, nuk qahemi jo: buke e uje s'na mungojne. Per vit te ri kemi prenotuar nje tavoline ne nje lokal me muzike gjithe si familje. Bukur bukur. Ciao saura! Mire ti? Mire zemer ,une po pregatis tavolinat tek lokali per te tjeret dhe per vete lol
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
saura, sna bere nje nuse andeji nga italia moj teta ime dashur Tpershendes
Postuar më parë nga Shpirti_kuq saura, sna bere nje nuse andeji nga italia moj teta ime dashur Tpershendes Po çke ti mos u merzit e mira pret mos e merr nxituar lol
Postuar më parë nga saura Po çke ti mos u merzit e mira pret mos e merr nxituar lol saura... nuk nxitohem une se elsa .. aty eshte
Postuar më parë nga Shpirti_kuq saura... nuk nxitohem une se elsa .. aty eshte Eshte dhe Befana lol(shaka) La befana vien di notte e di tutti se ne fott... porta doni ai bimbi buoni ke non rompono i coglioni e se sei un bel bambino ,ti fara pure un.... te pershendes me ket kengen ,se kjo befana e di qe nuk te pelqe
Postuar më parë nga saura Mire zemer ,une po pregatis tavolinat tek lokali per te tjeret dhe per vete lol saura edhe qejf edhe pune: knje qejf e knej merr edhe pare. Thuj po deshe qe s'eshte e mencur saura jone
Postuar më parë nga Erlebnisse saura edhe qejf edhe pune: knje qejf e knej merr edhe pare. Thuj po deshe qe s'eshte e mencur saura jone Rrusho e kam lokalin tim
Oh sa mire. Me behet qejfi)) Sa me mbare ishalla!
Postuar më parë nga Erlebnisse Oh sa mire. Me behet qejfi)) Sa me mbare ishalla! Rrofsh rrusho dhe per ty dhe familjen tende mbaresi sjellte ky vit.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt